Yeni araba ve yeni halim :)

Ynt: Yeni araba ve yeni halim :)

Doğancan arabada imajda hayırlı olsun (Soner Sarıkabadayı gibi olmuşsun ;D )

bilader, bu akşam kulaklarını çınlattık Keşanlı biçerci geldi, yalnız seni tanımadı beyaw. Askale deki Cüneyt Bey yeğeniymiş.:)

doganbey1 link=topic=57315.msg615462#msg615462 date=1342655568' Alıntı:
Yapma ya :D Nail abi biçerci beni Cüneyt abiye sorsun ;D küçükdoğancalı mı biçerci
Aynen keşana 8-10 km köyüm dedi, adı Devrim.:) 620 Laverdası ve Case si varmış.:D

hayırlı olsun abi 2 side çok yakışmış güle güle kullan 1 keşan turu yaptırırsın artık :D

:D Arabayı babamdan alırsam neden olmasın kardeşim :) eyvallah sağolasın.

Nail abi ben tanımam ama cüneyt abi tanır tabi :D

hayırlı olsun daganbey kardeşim güzel araba almışın.yeni imajında kısa süreli olacagı için oda güzel olmuş..

Aklı kelden, mazotu shellden... :D (Yalnız bu havada iyi gider ama bu kellik yakışmamış beyav.) Hayırlı olsun..O leylek Sorentodan sonra yer uçağı gibi bir şey olmuş...

:D hayırlı olsun agaa :D kıa da tarzın seyrek saç, opelde tarz 0 traş, acaba hacı murat olsa sakalda bırakçanmı ;D ;D arabana diyecek, sanada söylenecek söz yok :D MAŞALLAH hepsi yakışmış hayırlı olsun aga :D

Kubota dururken Opel otomobil almak ! Ben de JD 5403 veya 266G yerine T Avensis düşüneyim artık.
Demek ki bizi kekliyorsun )
İyi günlerde ,kazasız belasız , güle güle kullan.

tümosan 8095 link=topic=57315.msg615654#msg615654 date=1342731129' Alıntı:
hayırlı olsun daganbey kardeşim güzel araba almışın.yeni imajında kısa süreli olacagı için oda güzel olmuş..
teşekkürler ağbey sağolasın.

demir45 link=topic=57315.msg615658#msg615658 date=1342731733' Alıntı:
Aklı kelden, mazotu shellden... :D (Yalnız bu havada iyi gider ama bu kellik yakışmamış beyav.) Hayırlı olsun..O leylek Sorentodan sonra yer uçağı gibi bir şey olmuş...
aynen Mahmud yer uçağı bu yahu :)

rocky link=topic=57315.msg615663#msg615663 date=1342732403' Alıntı:
:D hayırlı olsun agaa :D kıa da tarzın seyrek saç, opelde tarz 0 traş, acaba hacı murat olsa sakalda bırakçanmı ;D ;D arabana diyecek, sanada söylenecek söz yok :D MAŞALLAH hepsi yakışmış hayırlı olsun aga :D
eyvallah gözüm :D hacı olsa donla gezerim artık ;D

Göktürk- link=topic=57315.msg615713#msg615713 date=1342771554' Alıntı:
Kubota dururken Opel otomobil almak ! Ben de JD 5403 veya 266G yerine T Avensis düşüneyim artık.
Demek ki bizi kekliyorsun )
İyi günlerde ,kazasız belasız , güle güle kullan.
klasmanlar farklı be abi :D hani keşke kubotayı alabilecek bir iş yapsam :)