Yeni bilsel tarim tirmikli tillerim 2015

Gectigimiz haftalarda yeni tillerim geldi, ilk tarla calismasinda cektigim kareler.
19 lu, arkasi 3 sira tirmikli, hidrolik tam katlanir kanatlar. 4,20 genişlik.

Ynt: Yeni bilsel tarim tirmikli tillerim 2015

Çiçek yerlerini hazırlamaya başladın herhalde Gürkan hocam , hayırlı olsun tillerin .

Ayak seçimi güzel bence benimkilerde böyle, güzel çalışıyor diğer türlü şaseye dik bağlantı olanlar sağa sola dönme yapıyor işe girince , bunlarda o sorun yok .

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Aynı 19 luk, tek parca ,merdaneli olarak bende kullanıyorum..6460 a tam denk geliyor .Çok kullanışlı ve faydalı bir alet..

Fotolar bende gözükmesede (son 15 gündür bazı fotolar gözükmüyor sorun benim nettemi anlamadım gitti).Hayırlı olsun ,bol kazaclar getire Gürkan bey.

Hayırlı olsun Gürkan abi. Kultivatör ile tiller arasındaki farklar neler abi misal kultivatörün yaptığı işi tiller yapabilir mi ? yada tam tersi.

Hayirli olsun Hocam.arkaya yaptirdigin tirmiki neden tercih ettin.tasli yerlerde calisirmi.
Iscilik guzel olmus.makinayi yapan usta cok ozenmis :(

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Hayırlı olsun abi güle güle kullan :)
4.20 genişlik çok iyi. Işten kaçar zevkli iş yapılır :)