Sağolasın çok tesekkur ederimHayırlı olsun Cemal,
güle güle kullan
Bu çekilir tip mibzerler gereğinden fazla geniş gibi duruyor bu makine şanzimanli asılır tip 22li makine kadar geniş,makinenin iş genişliği ne kadar abi?Sağolasın kqrdeşim
Köprüler sıkıntı bu anca sıgıyor 16lilar hep 14 luye dondu
Evet bunlar biraz geniş iş genişligi 196cmBu çekilir tip mibzerler gereğinden fazla geniş gibi duruyor bu makine şanzimanli asılır tip 22li makine kadar geniş,makinenin iş genişliği ne kadar abi?
Teşekkür ederim cemal abim sağolasınHayırlı uğurlu olsun.
Sıra arası genişliği biraz fazlaymış,bizim güngör un 12.5 cmEvet bunlar biraz geniş iş genişligi 196cm
Sıra arası 14cm
Teşekkür ederim abi 2 gundür piyasaya ekim yapıyorum bu akşam yağmur basladı bende temiz bakarim malzemeye artık 0 malzemeler ulaşılmaz rakamlarda geziyorHayırlısı olsun cemal malzeme çok pahalı uçuyoruz dolarla maaş almadığımıza herşey dokunuyor 2003veya 2004 te güngörden arabölmeli şanzımanlı almıştım hiç gübre konmadı neredeyse 2 gözede buğday koy ara saçları al gübre tarafınında buğdayı diğer göze akar tek sefrde 17 li makina 17 dölüm yer ekiyor hiç küf yok daha yıkayıp garaja çekerin yılda 1 gün güneş görür sıfır gibi
Bakarsan yıllarca kullanırsın makinayı bozan gübredir
Sağolasın abi teşekkürlerhayırlı olsun Cemal
cemal hayırlı olsun güzel makinaArkadaşlar merhaba
Makina 2013 model çok temiz ve titiz kullqnılmış bi makina kapalı kurlukta muhavaza edilmiş
İnternetten buldum sahibi çok yakın bi arkadaşımın tanıdıgı onun aracılığı ile anlaştık
Fiyat 21 bin tl yenisi 38 bin tl
Teşekkür ederim abi sağolsıncemal hayırlı olsun güzel makina
Teşekkur ederimHayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Sizinkide hayirli olsun teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullanın. Bende geçen hafta aldım tarım öz. 18 Li 36 bine aldım. İki üç gün sonra zam geldi 44 oldu dedi. Eski mibzerim 2003 özdöken 16 sıralıydı. Oda iş görüyordu ama biraz küçüktü. Malzemeler pahalandı ancak ürün/ malzeme oranı hemen hemen aynı. Geçen yıl 80 diş tırmık 14 bin liraydı. Buğdayı 2 liradan sattık 7 ton buğday ediyordu. Bu yıl, geçen hafta 20 bine aldım buğday da 4 lira ediyor 5 yon buğday parası. Gerçi ben aldık sonra o da 24 bin oldu ama![]()
Teşekkür ederim abi sağolasınHayırlı olsun Cemal, güle güle kullanın, iyi fiyata denk getirmişsiniz