yeni erkuntlar nerede kaldıııııı!!!!!!!!

yeni erkuntlar ne zaman cıkıyo arkadaşlar konu hakkında bilgisi olanlar açıklama yapabilirmi uyrra*-*-

Ynt: yeni erkuntlar nerede kaldıııııı!!!!!!!!

kardeş biz daha eskisini alamadık ki. 10 gün oldu alalı ama hala gelmedi. ne zaman geleceği de meçhul

erdem4364 link=topic=40312.msg354781#msg354781 date=1299594237' Alıntı:
kardeş biz daha eskisini alamadık ki. 10 gün oldu alalı ama hala gelmedi. ne zaman geleceği de meçhul
Aynn biz 10 şubatta anlaştık daha yok :D wazgeççek babam artık sıktı sanki alamandan geliyor diyo :D
ki konuyu açan arkadaşın dediği dahada meçgul :D

geçen çarşamba anlaştık elinde yokmuş cumartesi teslim etti siz nasıl sıra bekliyonuz bilmiyorum.

bızde 3 gun ıcerısınde anlastık ertesı gun geldı sız neden sıra beklıonuz anlamadım

SmhGwz link=topic=40312.msg354820#msg354820 date=1299595741' Alıntı:
Aynn biz 10 şubatta anlaştık daha yok :D wazgeççek babam artık sıktı sanki alamandan geliyor diyo :D
ki konuyu açan arkadaşın dediği dahada meçgul :D
erkunt sahibi değiliz ki :D
hayrlı olsn semih erkunt kaçlık aldınız .?

murat_saribas link=topic=40312.msg355019#msg355019 date=1299605466' Alıntı:
toprağım alalım sanada bi erkunt
şu anda traktöre ihtiyaç yok murat abi malasef yaw Kral yetiyor işimize :)

Aynen Erkuntt Sahibi Olmak Zorlaşti Artık millet Sırada Telef oluyorrr Yaşarrr Ona göree : )

banada 70-56 yetiyodu ama masrafları başlamadan değiştirmek en mantıklısı artık 10-12 sene geçtimi hem değeri kalmıyor hem masraf açıyor

murat_saribas link=topic=40312.msg355076#msg355076 date=1299609579' Alıntı:
banada 70-56 yetiyodu ama masrafları başlamadan değiştirmek en mantıklısı artık 10-12 sene geçtimi hem değeri kalmıyor hem masraf açıyor
dogru bi traktör 10 sene dedimi başlıyor arızaya

fabrikada çalışan bi arkadaşımız vardı ama ondan da ses cıkmıyor hayırlısı bakalım tümosan bile euro 3 intercool motor çıkardı yerli markaların kendini geliştirmesi çok güzel başarıları devamlı olur inşallah

biz 35-40 gün bekledik.. arkadaşım tüyap fuarından 60e aldı 40 günü geçti gelmesi... köyde 7-8 kişi vazgeçti 30 günden önce getiremem demiş bayi... trakyada böyle.. enez- keşan civarından bahsediyorum...

sen beni unutmuşsun kardeş senin kankanla aynı köyden.. yusuf tezer in oğlu neydi ismi..

:D çok mahçup oldum kusura bakma abi. özür dilerim. insanız bazen unutabiliyoruz. birde her zaman görüşmeyince

önemli değil ama erkuntçular biraz ağırdan alıyolar bu işleri... ben traktör gelene kadar fabrikayla 2-3 kez görüştüm.. new holland çılar tümosancılar hepsi trakyada köy kahvelerini mesken tutmuşlar... en son kurban bayramında köye gittim köye 8 tane new holland girmiş.. kiminle konuşsam erkunt alıcaktık ama traktör yok piyasada ne zaman geleceğide belli değil diyolardı.. arkadaşım beylikdüzünden fuardan aldı 1 hafta demişler 40 günden fazla bekledi traktör gelmeden traktörden soğudum diyodu..

haklı insanlar bi hevesle alınan şeyler uzatılınca tadı kaçıyo gerçekten