Yeni FİAT traktör

Ynt: Yeni FİAT traktör

olabilir ustam acemi üyeyiz ya ondan olsa gerek:)peki bu traktör seri üretim çıkıyomu yoksa bi fatezi olarakmı yapmışlar bilginiz varmı

Bu modelin seri üretimi yapılmadı, New Holland ' ın geçen yıllarda eski Fiat traktörlerin anısına üretip bi fuara çıkardığı model bu :)

Holland link=topic=41811.msg378011#msg378011 date=1302559391' Alıntı:
Bu modelin seri üretimi yapılmadı, New Holland ' ın geçen yıllarda eski Fiat traktörlerin anısına üretip bi fuara çıkardığı model bu :)
efsane 640 oap*-s

Holland link=topic=41811.msg378011#msg378011 date=1302559391' Alıntı:

konsep prototype arabalar gibi olmuş aynı süper valla :)

EĞER ŞU TRAKTÖR PİYASAYA ÇIKSIN YEMİNLE YOK SATAR FİYATI DİĞER TRAKTÖRLERLE AYNI ORANDA OLSUN TÜRKİYEDE TRAKTÖR PİYASASINI KİLİTLER.DELİ BİŞE YAAAA.ÇIKSADA ALSAM:)))

arkadaşlar ben hep dedım fıat yenı 640uretsın gerçekten çok guzel bence bunuı fıat serıye dokmelı nasıl olsa bunun alt yapısını yapmışlar emınım pıyasayı alt ust eder ben hemen almayı düşünürüm ellerınıze sağlık guzel paylaşım