max 550 NmTork değerleri nedir acaba 600nm ustune ciktiysa iyidir
Saten 5713s 545nm idi 145 lik artmiş olmasi gerekmezmimax 550 Nm
Max 550 okudum eğer öyleyse yine istenileni vermeyebilir.Bu tork konusunda chn çok iyiTork değerleri nedir acaba 600nm ustune ciktiysa iyidir
En üst beygiri 75.000 euro yu geçerse satılmaz. 6700 ün 80.000 euro olduğunu düşünürsek bence fazla havalanmasınlar.Duyunca inanamadığım fiyatlar ile benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
108 bin euro 5s 115
117 bin euro 5s 125
Satar satar hiç merak etme.Reşat altını yaDuyunca inanamadığım fiyatlar ile benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
108 bin euro 5s 115
117 bin euro 5s 125
Bu nasıl bir fiyat böyle.Duyunca inanamadığım fiyatlar ile benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
108 bin euro 5s 115
117 bin euro 5s 125
Artık öyle yeni değişimler beklememek lazım traktörlerde yeniliklerde sona yaklaşıldı işte üstüne azar azar koyuyorlar her sene adettendir misaliJoistik değişmiş, hidrolik çıkışlara yağ haznesi yapmışlar ve biraz da makyaj... Başka bi şey var mı arkadaşlar? Fiyatlar ne oldu acaba?
Konfora yönelik tasarım var.Tork değerleri nedir acaba 600nm ustune ciktiysa iyidir
Alman beygirindeki tek parça şasi bunlara fazlasıyla yeter. John Deere'in 6R serisi bana göre eşsiz bir şey...Hayırlı olsun ,
MaaşAllah , Fendth 312 ile yarışır belki.
Fiyat konusunda yani.
NH T5070 e içimde ayrı bir sevgi oluştu.
Eski katır yeni beygirleri geçer.
Fransız beygirleri fazla besili olmaz, demedi demeyiniz.
Videoyu sonuna kadar izledim.Detaylı Türkçe incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
Max 550 okudum eğer öyleyse yine istenileni vermeyebilir.Bu tork konusunda chn çok iyi