Yeni Mercedes CITAN

Ynt: Yeni Mercedes CITAN

şirket üzerine kayıtlı ,ruhsatta kamyonet geçen araçlarda k belgesi olmalı ve aracı kullanan şöförde de src belgesi ile psikoteknik belgesi olmalı eğer polis yakalarsa 2600tl k belgesinden 700tlde src ve psiko belgesinden ceza yersiniz.
mercedesin citan aracı kangonun ta kendisi ,ama renaultta fiyatı 35000tl ,mercedeste 50000tl

ehliyetiniz 2003 yılından önce aldıysanız ve c-d-e sınıfı ise src belgesini kursa gitmeden sınava girmeden alabilirsiniz ,b sınıfı ise 2003 yılından önce sigortanız veya ticaret yaptığınıza dair belge gerekiyor

Kangoya benziyo renaulta ısmarlama yaptırılmış gibi.Geçenlerde yeni opel comboyu gördüm doblodan tek farklı amblemiydi galiba.

ranger link=topic=63986.msg721466#msg721466 date=1363770431' Alıntı:
Kangoya benziyo renaulta ısmarlama yaptırılmış gibi.Geçenlerde yeni opel comboyu gördüm doblodan tek farklı amblemiydi galiba.
Artık çoğu öle niyeys şu fiorinoların aynısından 2-3 markada var heralde :D

reno mersedesle anlaşma yapıp kangoonun uretımını durdurup kaportayı mercedese verıo motor nersedes motoru olması lazım..öyle duymuştum

anayurtlu 3105d link=topic=63986.msg721476#msg721476 date=1363773020' Alıntı:
Artık çoğu öle niyeys şu fiorinoların aynısından 2-3 markada var heralde :D
Fiat Fiorino, peugeot bipper, citroen nemo aynı fabrikada üretiliyor sadece markalar farklı. Yanlışım varsa düzeltin

otomotiv sektorunde pek cok ortaklik soz konusu mesela fordun kullandigi dizel motor pegeout citroen grubunda ,volvo da da kullaniliyor,fiat in urettigi dizel motor opel de ,gm de kullaniliyor ,bunun gibi ornekler cogaltilabilir, mazda 3 ile ford fiesta nin kasa ve sase ayni ...