yenı mfler yarından sonra gelıyor

sonunda dananın kuyrugu koptu hattat grubu ferguson traktörlerinin distribitörlüğünü almış 14 08 2008 de üretim başlıyo

Ynt: yenı mfler yarından sonra gelıyor

ağır abi link=topic=6243.msg65452#msg65452 date=1218580211' Alıntı:
4415 perşembe günü çıkıyo ferguson ailesine duyurulur
massey fergüson kullanıcılarına müjde...güzel ve yerinde paylaşım...

Vatana millete hayırlı olsun. Acaba çıkacak seri yurt dışında üretilen bir seriden mi? Yoksam Uzelinkiler gibi TR ' ye has bir model mi olacak?

alipasalierkan link=topic=6243.msg65507#msg65507 date=1218623577' Alıntı:
Vatana millete hayırlı olsun. Acaba çıkacak seri yurt dışında üretilen bir seriden mi? Yoksam Uzelinkiler gibi TR ' ye has bir model mi olacak?
sanırım acıklamaya gore yurt dısındakı uretılen serıden olacak

4000 serisini araştırdım. Zaten düşündüğüm gibi çıktı. Valtra' nın A serisinin MF versiyonu oluyor. Ön kaputu değişik. Bu kadar kısa sürede zaten kalıbın ve fabrikanın değişik bir modele göre şekillenmesi zor olurdu. Hattat' ın elinde nasılsa A serisinin kalıpları var. Sadece kaputu değiştircekler. MF kullanıcılarıda artık yarı Valtracı olacak...:D 4000 serisi hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bakalım MF kullanıcıları yeni seriyi nasıl karşılayacak. Valtracılarla pek kapışmazlar heralde...Nasılsa aynı traktör..:D
http://www.masseyferguson.com/agco/mf/inte/products/tractors/mixed/4400.htm

alipasalierkan link=topic=6243.msg65519#msg65519 date=1218625648' Alıntı:
4000 serisini araştırdım. Zaten düşündüğüm gibi çıktı. Valtra' nın A serisinin MF versiyonu oluyor. Ön kaputu değişik. Bu kadar kısa sürede zaten kalıbın ve fabrikanın değişik bir modele göre şekillenmesi zor olurdu. Hattat' ın elinde nasılsa A serisinin kalıpları var. Sadece kaputu değiştircekler. MF kullanıcılarıda artık yarı Valtracı olacak...:D 4000 serisi hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bakalım MF kullanıcıları yeni seriyi nasıl karşılayacak. Valtracılarla pek kapışmazlar heralde...Nasılsa aynı traktör..:D
http://www.masseyferguson.com/agco/mf/inte/products/tractors/mixed/4400.htm
nede olsa kardeşlerlerartık kardeşler arasında kavgamı olur :):):)

ağır abi link=topic=6243.msg65521#msg65521 date=1218626316' Alıntı:
Zaten ithalleri hep kardeşti...Yerlileri hasımdı valtrayla onlar da hısım olacak :D

Ama uzel2in ürettiği traktör sahipleri için sıkıntı devam edecek sanırım.Phantom serisi,gold serisi vs...

İnşaallah Hattat Efendi John Deere attığı gibi bir kazık da Agco grubuna atmaz. Hayırlı olsun.

ağır abi link=topic=6243.msg65521#msg65521 date=1218626316' Alıntı:
DoYRaNLı link=topic=6243.msg65522#msg65522 date=1218626775' Alıntı:
hayırlı vede uğurlu olur inşallah,,
atacankocer23 link=topic=6243.msg65585#msg65585 date=1218646224' Alıntı:
artık mf ciler ve valtracılar arasında kardeşlik sözleşmesi imzalandı
EEH NAPALIM ARTIK DEDİĞİNİZ GİBİ Bİ KARDEŞİMİZ DAHA OLDU HAYIRLISI

15 ekimde bursa tarım fuarına 300 hpye kadar massey gelcekmiş....bizim burdaki bayi söyledi

Hatta MF ' in distribütörlüğünü almamış. Zaten MF TR ' de distribütörlük vermeyi düşünmüyor. Bildiğim kadarıyla Hattat MF ' e üretecek satışı MF gerçekleştirecek.

Herkese merhaba.. Eskiden; yani Uzel üretimdeyken orda çalışan bir tanıdığım vardı...
Onun yine uzele çalışmaya gittiğini öğrendim yavaş yavaş üretime başlıyacağını söyledi..
Doğru olup olmadığından emin olamamakla birlikte paylaşmak istedim...
Selametle...

ben o motoru ınceledım 4035 serisi fransız olarak biliyorum hatta fransız uretımı demıstı, bayii