YENİ MODEL ERKUNT, RULO TESTİNDE

Bu videoda, montajı tamamlanan bütün traktörlere uyguladığımız rulo testini görebilirsiniz. Bu testte öncelikle arka hidrolik kollarına pnömatik pistonlar bağlanıyor ve traktör çalışmaz vaziyetteyken hidrolik kollarının aşağı salıp salmadıklarına bakılıyor. Sonrasında bu bağlantılar sökülerek traktör, bütün viteslerde tek tek deneniyor. Bu esnada tek fren ve 4çeker kavraması da deneniyor. Tek fren denemeleri esnasında diferansiyel kilidi de kitlenerek kontrol ediliyor.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-erkunt-2009-rulo-testi/1028092

Bunlar da montaj için sırasını bekleyen monoblok kabinlerimiz:

Bunlar ise, sevkiyat sırasını bekleyen traktörlerimiz:

Ynt: YENİ MODEL ERKUNT, RULO TESTİNDE

Paylaşım için teşekkürler Ersan bey. Gönül isterdiki; ülkemizde bulunan diğer traktör üreticisi firmaların da bu tür görüntüleri bu sitede paylaşmasını. Fakat onların pek te paylaşacak bişeyleri yok galiba.

Güzel ve değişik bi model olmuş bravo erkunta tuhaf bi görünüte motor yapmış elinize sağlık tşkler ;)

çok güzel traktör yapmışsınız sizi tebrik ediyorum edirnede fuarda inceleme fırsatı buldum hakikatten avrupai bir traktör tebrikler.

Motorlar aynı. Esas değişiklik kabin ve kaportada. Bir de elektrikli OKS yapıldı yenilik olarak.

nforcer link=topic=23692.msg193948#msg193948 date=1247252399' Alıntı:
ersan abi bu yeni tip erkuntlarda kaporta hariç motorda bi değişim war mı??

sabırsızlıkla bekliyoruz..fakat bizim burdaki bayi kapandı görmek için balıkesire gitmemiz gerekecek :D

bu yeni kasayı kırklarelinde bayisinde bizzat gördüm arkadaşlar traktörler şahane artık erkunt avrupaya kafa tutucak kalitede traktör üretiyor ne mutlu bize

Kısmetse fuarda görüşürüz Erkan, ben de o hafta izne çıkıyorum.

alipasalierkan link=topic=23692.msg193972#msg193972 date=1247254699' Alıntı:
Güzel resimler ve vidyo Ersan abi. Çorlu fuarına Erkunt ' ları bekliyorum. Yakından inceleyeceğim mutlaka....;)