Yeni Nesil Traktör Tekerleği

Ynt: Yeni Nesil Traktör Tekerleği

Bu tekerlek tarım tekniğine son derece uygun görünüyor ancak bir sorun var taşlı yada çamurlu zeminde ne hale gelir üretici firma onunla alakalı olarak bir video hazırlarsa anyayı konyayı anlar merak edenler.

bence tutmaz bu lastikler ağır işlerde devrilme olasılığı yüksek denge sağlama yok . güç kaybettırıyormu bılemem ama bence boşa üretim.

daha önce de paylaşılmıştı. benim için her yeni fikir, güzel fikirdir. çamurda sıkıntı olabileceğini ben de düşünüyorum ama özellikle çamursuz tarla ve ormancılık işiyle uğraşılan alanlarda toprağa çok iyi tutunacaktır. traktörün ağırlığı olduğu gibi yere aktarılıyor olarak gözüküyor. pati çekme olayını bile tarihe karıştırabilir. bu da ya motor stop edecek, ya da ne olursa olsun çekecek anlamına gelir.

Görüntüsü de kötü jantta gidiyor lastik sanki diğer videoları da seyrettim ama şöyle eski ve yeni teknoloji lastiği aynı tip marka traktörde peş peşe bağlayıp deneseymişler bakalım hangisi iyi çekiyor, belki geliştirirler zamanla

Taşıma da fazla yakıta sebep olacaktır. Video da sarsıntı testlerine baktığımda pek bi fark yok aslında belli yerden sonra jantta da zarar verecektir..