..Yeni otomatik ünlü pulluğumuz geldi..

Arkadaşlar herkese hayırlı işler.
Danelik mısır ekimine başladığımız için mısır anızında eski pulluklarımız tıkanır oldu. Bizde sok araları normalden 5er cm daha uzun olan 85 ara 14ınç yeni pulluğumuzu aldık...
IMG_20191220_143533.jpg
IMG_20191220_145141.jpg
IMG_20191220_152346.jpg
IMG_20191220_152404.jpg

Hayırlı olsun çalışması çok güzel ama yayları tutan boğaz yerinden çatladı benimki taşlı arazi için aldık ama her boğaz 350 TL 4 tanesi de çatladı 1400 TL sırf parça iki senede bu masrafı açması güzel değil
Şuda var garanti bittiği halde garantiden değiştiler

Hayırlı uğurlu olsun güzel tercih olmuş. Şimdiden bol bereket getirsin inşallah. Hem iş başında görmek isteriz hem fiyat alabilirsek çok memnun olurum. Eğer ki iş görüşü de güzelse tercihimizi ona göre yaparız.

Hayırlı olsun hocam sende Erkunt Haşmet 110 yokmuydu
Sağolun evet geçenyıl ts110a ile takas ettik çok ekmeğini yedik haşmetin.
Hayırli olsun volkan gule gule kullanin
Sağolasın cemal
Güzel pulluk , hayırlı olsun
Sağolun teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel pulluk
Sağolun teşekkürler
Hayırlı olsun ünlü iyidir..
Sağolun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun.
Sağolun
Hayırlı olsun çalışması çok güzel ama yayları tutan boğaz yerinden çatladı benimki taşlı arazi için aldık ama her boğaz 350 TL 4 tanesi de çatladı 1400 TL sırf parça iki senede bu masrafı açması güzel değil
Şuda var garanti bittiği halde garantiden değiştiler
Satış sonrası önemli sizin şu yorumunuz burada kaç kişiye yeşil ışık yakmıştır teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun
Sağolun teşekkürler
Teşekkürler

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin
Teşekkürler sağolun
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler sağolun
Hayırlı olsun güzel malzeme bende düşünüyorum fakat fiyatlar yüzünden alamıyorum inş. Seneye banada nasip olur.
Sağolun fiyatlar yüksek evet bemde 2 senedir alamadım busene artık iyce ihtiyaç olunca mecbur aldık
Hayırlı olsun.ızgara kulak güzel tercih
Eywallah aynen öyle kesinlikle tavsiye ederim.
Hayırlı uğurlu olsun güzel tercih olmuş. Şimdiden bol bereket getirsin inşallah. Hem iş başında görmek isteriz hem fiyat alabilirsek çok memnun olurum. Eğer ki iş görüşü de güzelse tercihimizi ona göre yaparız.
Teşekkürler video yükledim ama youtubede konuya ekleyemedim moderatör arkadaşa attım görüp ekleyecektir.
Fiyat olarak takasla aldık.
6lı 13 numara turan pulluk + 4lü 13 numara turan pulluk verdik üstede 6.500tl pancar parasına borçlandım. Ama nakit 19bin tl istediğini biliyorum.
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın
Sağolun teşekkürler

Herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.