Yeni Traktör, nasıl? : YANMAR :

Yanmar Traktör, Hindistan, Japonya ortak yapımı bir traktördür. Yanmar Traktör, Türkiye'de 3 yıldır bulunuyor, hatta, Solis traktörle ortaklığı var. Bu ayda ise, satışa tamamen sunulacak diye biliyorum, başka bilgisi olan var mı?
Bu da videosu.
indir (1).jpg

Türkiye şartlarında tutması imkansıza yakın denilebilir ital geleceği için fiyatı yüksek olacaktır diye tahmin ediyorum servis ağı yok oluşması şu şartlarda biraz zor gibi
Fikriniz mantıklı ama, fiyat diğerlerine göre aşağı da olur. Servis ağı falan, o desteklemeler sıkıntı değil. Hem beleşe istihdam olur. Ben ce Türkiye'de tutar gibi. Ama zaman geçmesi lazım, bu olaylar böyle. İlk bu şirket Hindistan, Rusya ve Türkiye'de bu ay da satışa sunacak, bakalım göreceğiz. :)

Asya kökenli traktörler Avrupa traktörlere kıyasla kalite bakımından çok düşük kalıyor. Ama, her türlü traktörün de bir alıcısı mutlaka çıkıyor.

Fikriniz mantıklı ama, fiyat diğerlerine göre aşağı da olur. Servis ağı falan, o desteklemeler sıkıntı değil. Hem beleşe istihdam olur. Ben ce Türkiye'de tutar gibi. Ama zaman geçmesi lazım, bu olaylar böyle. İlk bu şirket Hindistan, Rusya ve Türkiye'de bu ay da satışa sunacak, bakalım göreceğiz. :)
Umarım tutar piyasada ne kadar çok rekabet olursa kullanıcı açısından artı yön sayılır

Asya kökenli traktörler Avrupa traktörlere kıyasla kalite bakımından çok düşük kalıyor. Ama, her türlü traktörün de bir alıcısı mutlaka çıkıyor.
Çok güzel bir açıklama, Asya kökenli traktörlere biraz özenilse, rekabet daha iyi olur. Ama her traktörün bir özelliğini seven çıkıyor. Ben de zaten ayırt etmiyorum.