Traktör hakkında hiç bişey bilmiyorum Abi sormadım alırken Motoruda 2 defa görmüştüm kendi köylümden aldım ama hidrolik direksiyon Sart fiyat 11.000 TlFiyatı ve modeli nedir
Teşekkürler abi. Aynen abi ağır işlerde kullanılacak traktör değil fındık işleri ot toplama bahçe işleri nde süper. [emoji1] [emoji2]Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ufak işler de verimli bir makina. Ama ağır aletler ile çalışırken dikkat etmek gerek. Biraz sikleti düşük.
Saol abi Varmı aramizda bu traktörlerden kullanan nasıl arızaları gerci sade motor arıza yapacak bi yeri yok gibideHayırlı olsun uğurlu olsun
Bu lastikler gözüme büyük ve geniş geldi.Orijinali olsa daha iyiEfsane 135[emoji2] [emoji2] Keçi Keçiii[emoji1] [emoji1] [emoji609]
En çok lastikleri hoşuma gitti Bkt Sayfaya düzenleme geldikte sonra boyut 5 mb de sınırlandırılmış fotograf yüklerken sıkıntı Yaşıyoruz İlgililere duyurulur[emoji5] Ekli dosyayı görüntüle 38104Ekli dosyayı görüntüle 38105Ekli dosyayı görüntüle 38106
135 in uzmanlık alanı tırmık işleri.Saol Cemal Abi dün gece aldım bugün siftahı yaptık[emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 38107Ekli dosyayı görüntüle 38108Ekli dosyayı görüntüle 38109