allah herkezin gönlündekini almayı nasip etsin..
Alexander 03.06.2016 #13 Maşallah. Rabbim en güzel günlerinde kullanmayı nasipetsin.en doğru kararı vermişsin.Aramıza, C ailesine hoş geldin.
Maşallah. Rabbim en güzel günlerinde kullanmayı nasipetsin.en doğru kararı vermişsin.Aramıza, C ailesine hoş geldin.
barış pala 03.06.2016 #14 hepinizden allah razı olsun alalı bir ay oldu fakat yogunluktan dolayı anca paylaşabildim..
C cazgin0020 03.06.2016 #17 hayırlı olsun hemşerim elbasan lardan almamıssın sanırım motoru denizli bayisi elbasanlar?
barış pala 03.06.2016 #18 cazgin0020' Alıntı: hayırlı olsun hemşerim elbasan lardan almamıssın sanırım motoru denizli bayisi elbasanlar? Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim kaya trak tan aldım uşak bayi onların verdigi fiyata elbasan veremedi veremezdide..
cazgin0020' Alıntı: hayırlı olsun hemşerim elbasan lardan almamıssın sanırım motoru denizli bayisi elbasanlar? Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim kaya trak tan aldım uşak bayi onların verdigi fiyata elbasan veremedi veremezdide..
B babaagaa 03.06.2016 #19 hayırlı olsun güzel tercih yapmıssınız ben 2 yıldır kullanıyorum 1000 saatde şuan hiç bir sorun çıkarmadı jx75c
hayırlı olsun güzel tercih yapmıssınız ben 2 yıldır kullanıyorum 1000 saatde şuan hiç bir sorun çıkarmadı jx75c
Yaşar Akgün 03.06.2016 #20 Plakalıktaki delik çoğalmış döner tepe lambada sağa sola yatar olmuş bizimkinde vida sökmeden olmuyor
Plakalıktaki delik çoğalmış döner tepe lambada sağa sola yatar olmuş bizimkinde vida sökmeden olmuyor