Yeni Tümosan Balya makinası

2015 Konya tarım fuarının küçük süprizlerinden birisi
Tümosan balya makinası üretmeye başlamış

Ynt: Yeni Tümosan Balya makinası

Okuyup okuyup gülüyorum varya harikasınız.. Tümosan içinde hayırlı olsun yakında cargo ve diğer ekipmanlardan da yapmaya başlayacak Allah ın izniyle. .

bu bölme matematikte var sanıyordum ama demekki tümosan traktörlerinde mevcut.yani bölme =bölünen ,bölen ve kalan:)

Bölünme özellği ile nakliye sırasında buyik tasarruf sağlar.
Tümosan güç birlikten gelir

Arkadaslar elestirmek guzel biseydir sonucta eksiklik varsa duzeltilir ama turkiyede uretilen bir makinayi bu kadar kotulemek dogru bi davranis degildir kusura bakmayin ama o fiyata ancak o kadar traktor olur dogru duzgun temiz kullanilirsa bakim zamaninda yapilirsa hicbi sorun olmaz isinizide gorur

NewHolland yaptırırda TÜMOSAN yaptıramazmı bir balya makinesi?
pazarda bizde varız demek istiyorlar, hayırlısı olsun.

tümosanın resmi sitesine istek ve öneriler bölümüne bir zamanlar yazmıştım balya mak. biçer döver niye üretmiyorsunuz diye demek ürettiler bize de almak düşer......

Bi arkadaşımız o paraya o kadar traktör olur demiş. Fiyatları cokta düşük değil tümosanın ödeyeme kadar ciftçinin anası ağlıyor. Alın teri bu alın teri.

2 traktör var ve 2 balya makinasımı lazım ?
tek balya makinası paranızmı var ?
veeee işte tümosan balya makinaları tek makina parası verin bölün 2 traktörde kullanın

.
Millet ufacık vitesi böldümü yere göğe sığdıramıyor, adam koca motoru bölüyor kimseye yaranamıyor. Hep gavura çalışın hep...