yerli montaj same 70

Ynt: yerli montaj same 70

Güzel paylaşım o motordaki her şey güzel kaporta lambalar falan ama direksıyon ve gösterge taplası alakasız hiç yakışmıyor noo*-*-

eline sağlık guzel paylaşım.. benım kaplanın aynısı .. fıyatları cok degısıklık gosterıyor ne tutturursa oyle satıyor galeri sahipleri... bende kabin düşünüyorum yakında...

bu arda çamurluklar degısık geldı gozume benımkı daha farklı... bı de lastıklerı ucuzundan vermısler .. benımkıler radial ... ve genıs lastık burdakıler ınce...

paylaşım için teşekkürler ayhan abi...eline sağlık...+

ağır abi link=topic=30628.msg258917#msg258917 date=1267815330' Alıntı:
Güzel paylaşım o motordaki her şey güzel kaporta lambalar falan ama direksıyon ve gösterge taplası alakasız hiç yakışmıyor noo*-*-
:)) hasan nostalji yapmışlar şimdi moda biliyorsun,allah için dizaynı gayet modern ve çekici

bana sorulmamıs bır sonu fakat kullanıcısı olarak cevap vermek ıstedım... 3 silindir enjeksıyonlu ve turbo charger a sahıp..70 hp...

ben de aldım pişman degılım ... maşallah hıcbırseyı yok saat gıbı calısıo... ileride ne olur bellı olmaz ama... bir elın 5 parmagı bır degıl sonucta