yeşil ekin

arkadaşLar koca ßir tarla yeşil ekin ektim ama ßiçemiyorum.. ßiçerin xmL dosyasına ekledım ama yınede ßiçmiyor.. ßi yardımcı olur musunuz.hangı ßiçerdöver biçiyor acaba ?

Ynt: yeşil ekin

kRnbL_59 link=topic=33393.msg286159#msg286159 date=1279800226' Alıntı:
arkadaşLar koca ßir tarla yeşil ekin ektim ama ßiçemiyorum.. ßiçerin xmL dosyasına ekledım ama yınede ßiçmiyor.. ßi yardımcı olur musunuz.hangı ßiçerdöver biçiyor acaba ?

xml.dosyasına;ürünün mod klasöründeki tam adını yazdınızmı ve tablayada aynı ismi ekledinizmi?

elturco link=topic=33393.msg286230#msg286230 date=1279830678' Alıntı:
xml.dosyasına;ürünün mod klasöründeki tam adını yazdınızmı ve tablayada aynı ismi ekledinizmi?
ürünün adını green wheat olarak girmeme rağmen olmadı.. ßi yardımcı olursan sevınırım ßiçeßilen ßi yama paylaşır mısın ?

tmm onu biçebilen biçerler war yukarda elturconu paylastıgı biçer biçer ama siz olmuyor diyorsunuz size bi biçer bulmaya calısacayım siz birde xml dosyasını değiştirmeyi calısın