Yetek Farms Günlükleri..Part..II.

Ynt: Yetek Farms Günlükleri..Part..II.

Yetek farms tan mükemmel kareler.. 4. ve 6. fotolar çok güzelmiş..Paylasım için teşekkürler Nail abi..

Yorumlar için teşekkürler Arkadaşlar.. Elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz ve devam da edeceğiz.. Beğendiğinize inanın çok sevindim..

Akşama kadar napacan abi bolca foto çek sen 6. fotoya olan begeniye ben de katılıyorum :) bahar yaramış hayvanlara ışıldıyolar

Eline sağlık Nail abi...ot daha kısa ama az daha büyüse ot hayvanlar temiz hava bol gıdaya kavuşur :) +

Yorumlar için teşekkürler Arkadaşlar.. Bu yıl geçen yılın aksine ot yok..:( Şiddetle yağmura ihtiyaç var..Saldım çayıra mevlam kayıra, olmadı daha ot yok..

Berekli olsun Nail abi ne güzelmiş manzara otun bu yok haliyse fotolarda harika olmuş bu arada

paylaşım için teşekkürler nail abi maşallah boş durmak yok hem iş hem ticaret ot aynı bu sene havalardan herhalde pek gelmedi pikniğe ne zman çağrıyon hem iş görem hem eğlenelim

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri sizlerin olsun İnşallah.
memory43 link=topic=31885.msg273740#msg273740 date=1273090941' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler nail abi maşallah boş durmak yok hem iş hem ticaret ot aynı bu sene havalardan herhalde pek gelmedi pikniğe ne zman çağrıyon hem iş görem hem eğlenelim
Mehmet her zaman beklerim pikniğe buyur gel. Akşamdan haber et yeter..:D