Yeteri Kadar slajınız varmı ?

Mısır slajı ihtiyacı olan arkadaşlarım slaj konusunda bana ulaşabilirsiniz kendim ekip biçimini yapmaktayım uygun fiyata siz değerli hayvancı kardeşlerime yardımcı olmak isterim
Biçmeye başladık ihtiyacnız varsa geç kalmadan bana ulaşabilirsiniz :)
0 534 605 55 29

Ynt: Yeteri Kadar slajınız varmı ?

SÖNMEZ link=topic=69088.msg786702#msg786702 date=1382284407' Alıntı:
Mısır slajı ihtiyacı olan arkadaşlarım slaj konusunda bana ulaşabilirsiniz kendim ekip biçimini yapmaktayım uygun fiyata siz değerli hayvancı kardeşlerime yardımcı olmak isterim
Biçmeye başladık ihtiyacnız varsa geç kalmadan bana ulaşabilirsiniz :)
0 534 605 55 29
Teşekkürler brader.
Fakat fiyatı , nereden teslim edilecek? Siz nerede yaşıyorsunuz gibi bilgileride eklersen , yakınlardaki üyelerimiz sana yönlenebilir.

Sitenize yeni kayıt oldum bu bölümü konu açmak için uygun bulmuştum.
Bursa Yenişehirde faaliyetlerimizi sürdürmekte olup tırlarla güzel memleketimizin heryerine gönderme imkanımız vardır Teşekkürler :)

SÖNMEZ link=topic=69088.msg786711#msg786711 date=1382285233' Alıntı:
Sitenize yeni kayıt oldum bu bölümü konu açmak için uygun bulmuştum.
Bursa Yenişehirde faaliyetlerimizi sürdürmekte olup tırlarla güzel memleketimizin heryerine gönderme imkanımız vardır Teşekkürler :)
Biraz önce bir üyemiz slaj aradığına dair konu açmıştı , onun konusuna yanıt yazın isterseniz.
Hem sizin , hemde onun işi görülebilir anlaşırsanız.