Yol treni..70-66 HİÇ ZORLANMIYOR....

Ynt: Yol treni..70-66 HİÇ ZORLANMIYOR....

paylaşım için teşekkürler,mustafa abiye katılıyorum, fiat başka söze gerek var mı?

66 fıat sanzuman 56 sı olsa böyle cekemezdi fıat baska soze gerek yok abi..Ali abi nerden buluyon böyle vidyoları tsekler..

MAAŞALLAH SÜPER AMA YOL DÜZ KAPIYI AÇMIŞ SİZCE NEDENİ KAMERAYA POZ VERMEKMİ BENCE DEİL DIŞARISI YAĞIŞLI AMA KABİNİN İÇİ YANIYOR BENCE BÖYLE ŞEYLER MARİFET DEİL TRAKTÖRE EZİYET

66 serisi güzel gerçekten güzelde çekiyo ve 66 serisi 30 56 serisi 35 yaptıgından 66 serisi daha rahat çeker hem guclude helal olsun nh

ali abi nerde anormalli,k var araya araya buluyon :D :D .D teşkkrler :D

şoför hakimiyeti kaybedecek yada çeki demiri çıkacak.6 tane arabanın kinetik enerjisini sen düşün.kaç kaçabildiğin kadar.

gitmesine giderde dururken napmıştır kim bilir hemen durmaz...kayar gider..ayrıca 66 serileri çok güzel.....

ben facede baktım şimdi bi türlü izlemiyorum ama burası çumra şeker fabrikasının yolu yokuş felan yok pek videodandır o

helal 70 66 ' ya fatih kamyonun yaktığının yarısını yakmaz ama onun çeketiğinin fazlasını çekiyor

Ya bizim motorda KAnca wardı çeki demiri değil geçen sene 4 tonluk tek dingil römorka 7 ton kadar kum atıp yola çıktım kanca koptu ;D ;D bu motorun arkasındaki demir bu kadar römorku nasıl asılıyor çözemedim :D ama güzel gidiyo yolda düz :D