Bir tek orasi zayif hersene oyle orasi fazla su vermeme ragmen buyumuyorTek kelimeyle Maşallah.
Alttaki fotoğrafta kenar kısımlar geç kaldı ise sadece oralara biraz gübre serp, diğer taraflarla aynı olur.
4 senedir ekili yonca amcamdan kiraldim 1 seneligine hic ot ilaci ve gubre atmadimilk sene ise süper gayet güzel cikmis yabanci ot da pek gözükmüyor
yabanci ot ilaci attinizmi
Konyadayim senede ortalama 5 bicim yapiyoruzBulunduğunuz yerde kaç kere hasat ediliyor biz 25 gün arayla 7 hasat ediyoruz
mTalk'tan gönderildi
Bende 17 dakkara misir ektim onu kaldirim yonca ekecemMaaşallah. Bende ekmek istiyorum ama otun yerine mısır ektiğimden uygun tarlam yok işte.
Allah razi olsunMaşallah bereketli olsun
Genelde 3 sefer toprak kurudugu zaman 1 sefer daha su veriyorum ilac atmadim hic ama zarari vardir kesinmasallah dekardan kac kg kuru yonca aliyorsunuz kac defa su veriyirsunuz her biçimde ot ilacinin zarari olmuyor mu yoncaya
Genelde 3 sefer toprak kurudugu zaman 1 sefer daha su veriyorum ilac atmadim hic ama zarari vardir kesin kg bilmemde 10 dakkara 250 balye. Balyelerde 15 kg civarinda
Senede 4 veya 5 bicim ortalama 200 250 balye bizim burda 15 kg yapiyorlartek biçimdemi bu rakamlar? senede kaç balya alıyorsun? 25kg den hafif balya olmaz bizim buralarda 15 çok azmış
Cinsi hakkinda bilgim yokTohumun cinsi neydi,guzel gorunuyor