Abiler geçen tatilde biliyorsunuz 23 nisan tatili de vardı yani 3 gün bayağı yoğun geçti
şimdi birkaç video ile hafta sonumu sizlere anlatacağım (videoları link şeklinde attım kusura bakmayım diğer türlü beceremiyom bir sürü yazı oluyor konuda bide galiba her konuya bir video sinırı varo yüzden atmak istemedim)
21 Nisan 2012 Cumartesi
kusura bakmayım bugün video çekemedim telden dolayı bugün köydeki 5 dekar bi tarlaya patates diktik daha sonra 3-4 dekar bi tarlaya kabak diktik cumartesi böyle geçti ama ham olduğum için bayağı yoruldum
22 Nisan 2012 Pazar
ilk olarak dikeceğimiz patates tohumlarını yükledik ve araziye doğru gitmeye başladık işte videolar
(videolar birbirinin devamı)
Araziye giderken1
Araziye giderken2
Araziye giderken3
bu videoda da remorkun damper patlamış oraya gidiyoruz bakmaya damperide çekmiştim ama telefon çekmiyormuş az bi kısım var videonun sonunda
Tümosan
bu videoda da buğdayları çektim görebilirseniz
20.04.2012 Buğdaylar
ve patates dikimi
Patates dikim tümosan
babam gil dikim yaparken bende 640 ile diktikleri yeri sürdüm rotavatörle ama ilk tarla sürüşüm olduğu için çekmedim korktum aslında babamdan
23 Nisan 2012 Pazartesi
bugünde babamla gübre atmaya gittik işciler köylerine gitti yanlız ikimiz varız
Gübreye giderken
gübreleri attıktan sonra babam 640 la bende tümosanla gübre attığımız tarlaları sürdük 640 yok videoda ama tümo var
Tümosan tarla sürüyor
Tümosan tarla sürüyor2
hafta sonum böyle geçti yorumlarınızı bekliyorum
21 Nisan 2012 Cumartesi
kusura bakmayım bugün video çekemedim telden dolayı bugün köydeki 5 dekar bi tarlaya patates diktik daha sonra 3-4 dekar bi tarlaya kabak diktik cumartesi böyle geçti ama ham olduğum için bayağı yoruldum
22 Nisan 2012 Pazar
ilk olarak dikeceğimiz patates tohumlarını yükledik ve araziye doğru gitmeye başladık işte videolar
(videolar birbirinin devamı)
Araziye giderken1
Araziye giderken2
Araziye giderken3
bu videoda da remorkun damper patlamış oraya gidiyoruz bakmaya damperide çekmiştim ama telefon çekmiyormuş az bi kısım var videonun sonunda
Tümosan
bu videoda da buğdayları çektim görebilirseniz
20.04.2012 Buğdaylar
ve patates dikimi
Patates dikim tümosan
babam gil dikim yaparken bende 640 ile diktikleri yeri sürdüm rotavatörle ama ilk tarla sürüşüm olduğu için çekmedim korktum aslında babamdan
23 Nisan 2012 Pazartesi
bugünde babamla gübre atmaya gittik işciler köylerine gitti yanlız ikimiz varız
Gübreye giderken
gübreleri attıktan sonra babam 640 la bende tümosanla gübre attığımız tarlaları sürdük 640 yok videoda ama tümo var
Tümosan tarla sürüyor
Tümosan tarla sürüyor2
hafta sonum böyle geçti yorumlarınızı bekliyorum