İzlemedim ama videoda 517hp yazıyor. Paylaştığım linkteki traktör 620hp ve daha üstü de varmı bilmiyorumBirde dünyanın güçlüsü iddiası doğrumu acaba johndere 9 bin case 600 serileri varken
İlk defa izledim ve hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedimÇoğu kişi izlemiştir, videoyu koyma sebebiniz nedir acaba?
Malesef öle fuat abi ben sana dedim sana iyi bi traktör alak diye7-8 yasinda alinabilecek 400 bin tl altı avrupa traktör kalmamiş geçen yıl fırsat yılıymiş.
Ben şimdi fak fuk fondan 60 dekar alcam sonra motoru büyütürüzMalesef öle fuat abi ben sana dedim sana iyi bi traktör alak diye![]()
Sınıfında dünyanın en güçlüsü diyebilirdiBahsettikleri arka tekeri önden büyük, ön tekerleri dönen yani normal traktörlerin en güçlüsü
Paylaşım için teşekkürler, umarım dediğimi yanlış anlamamışsınızdır?İlk defa izledim ve hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim
Estafurullah yanlış olanı uyarmak hepimizin görevi bazen insan hata yaptını bile anlamıyor. Sorgulamadan olmuyor yaniPaylaşım için teşekkürler, umarım dediğimi yanlış anlamamışsınızdır?
Ben de biraz tuhaf karşıladım, ama ufak hatalar olabilir, farkına varması önemli. Abartmamak lazım. Hayırlı günler.Sınıfında dünyanın en güçlüsü diyebilirdi
Video sahibi arkadaşa bakış açım değişti bu başlıktan sonra
7-8 yasinda alinabilecek 400 bin tl altı avrupa traktör kalmamiş geçen yıl fırsat yılıymiş.
İyi hoş abide bi malı 50 lira iken almak var 250 lira iken almak var. Paranın değeri olmasa da insana çok geliyor. 1 milyonun vardır 400 500 ü gözü kapalı verirsin ama öbür türlüsü zor.Alacak olan yine alır diye düşünüyorum. Geçen yıl konyada 2600 liradan ayçiçek sattık. Bu sene 4550 liradan satan köylülerimiz oldu yani geçen yıla göre %75 zam geldi, traktöre %75 gelmemiştir herhalde))
Çoğu kişi izlemiştir, videoyu koyma sebebiniz nedir acaba?