Bereketli olsun allah kolaylik versin slaj rulo seklinde tonu kactan gidiyor acaba bilginiz varmi
Masallah iyi ceviriyor 65 hp icin iyi performans bence
Kesinlikle gorusunuze katiliyorum makineyi kullanan kisi makinanin omrunu belirler cevrede cok.ornekler var 90 hp ile calisanda var 60 hp ile calisan da var 60 hp ile calisan uzun yillar skintisiz calisiyor suan 90 hp deki ariza uzerine ariza tamimiyle kullanimdan kaynakli hatalarYa bu cekmez giymez dıyenleri anlamıorm makıne bence gayet stabıl calısiyorrr ne olcak sankı uretici 60 hp dıorsa demek ki bıldıgı bısı varrr yok debrıyaj yakar yok motor ındırıir arkadas bızım bu turk mılletinin kusura bakmayın ama kocaman bir kafası var şimdi 200 hp motor olsa bu makıneyı taksam ben yine motor ındırıir im yine debrıyaj yakarım motor guclu olunca bir ust vites hele bır ust daha cekıo mantığıyla hareket edılıor..... Ya arkadas yavas git bır saatte bıcmede ıkı satte biç bak bakalım motora bişi oluyor mu..... Tamamen kullanıcıyla alakalı bır durum bu hp meselesi... Sen piyasaya calısıyorsundur 65 hp yetmez neden cunku hızlı biçmek istersin bu demek deildir kı 65 hp bu işi yapamaz... Ama kendı yerınde vs sure sıkıntı si yoksa uygun devır uygun vıtes aralıgında hıc bir seyde olmaz....
Burda birisi jx55c ye tek sıralı takıyordu fakat arkayı dağıtmış dediler tam arızası neydi bilmiyorum. Şimdi nh td65 e takıyor. 65 bg traktör için de çift sıralı fazla gelir problem çıkarır