PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
YouTube'da "Benim Çiftliğim - Toprak Altı Damla Sulama Sistemi" videosunu izleyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Halil Balaban" data-source="post: 1100012" data-attributes="member: 76437"><p><strong>Cevap: YouTube'da "Benim Çiftliğim - Toprak Altı Damla Sulama Sistemi" videosunu izle</strong></p><p></p><p>Bu programı hem yayınlandığı gün. Hemde tekrar gösterimlerinde seyrettim. O zaman kafama takılan bir şey vardı. Konuya rastlayınca onu sormak istiyorum. </p><p>Toprak işleme sırasında, ana boru ve köklere uzanan damlatıcıların bulunduğu boruları. Tahrip olmaktan nasıl kurtaracağımızı anlayamadım. Ana boru 30 cm. aşağıda olduğuna göre derinlik sayesinde kurtulacaktır. Ama damlatıcıların bulunduğu boruların ve damlatıcıların âkibeti her halükarda tehlikede olacaktır. </p><p>Tahrip olan boru ve damlatıcıların, hangi ana boruya bağlı olduğu sistemde görüneceksede. Kaçıncı damlatıcı ve boru olduğu tespit edilemeyecektir. Bunun için arızalanan kısmı bulana kadar. Hattı baştan sona kadar açmak gerekecektir.</p><p>Ne dersiniz atladığım bir detay mı var? Yoksa yanlış mı düşünüyorum?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Halil Balaban, post: 1100012, member: 76437"] [b]Cevap: YouTube'da "Benim Çiftliğim - Toprak Altı Damla Sulama Sistemi" videosunu izle[/b] Bu programı hem yayınlandığı gün. Hemde tekrar gösterimlerinde seyrettim. O zaman kafama takılan bir şey vardı. Konuya rastlayınca onu sormak istiyorum. Toprak işleme sırasında, ana boru ve köklere uzanan damlatıcıların bulunduğu boruları. Tahrip olmaktan nasıl kurtaracağımızı anlayamadım. Ana boru 30 cm. aşağıda olduğuna göre derinlik sayesinde kurtulacaktır. Ama damlatıcıların bulunduğu boruların ve damlatıcıların âkibeti her halükarda tehlikede olacaktır. Tahrip olan boru ve damlatıcıların, hangi ana boruya bağlı olduğu sistemde görüneceksede. Kaçıncı damlatıcı ve boru olduğu tespit edilemeyecektir. Bunun için arızalanan kısmı bulana kadar. Hattı baştan sona kadar açmak gerekecektir. Ne dersiniz atladığım bir detay mı var? Yoksa yanlış mı düşünüyorum? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
YouTube'da "Benim Çiftliğim - Toprak Altı Damla Sulama Sistemi" videosunu izleyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt