YouTube'da "John Deere TLS-Vorderachsfederung der Serie 6030.mp4" videosunu izleyin

Teknoloji bambaşka fakat daha ülkemizde 72 model traktörlere biniliyor, ciftciler kabinli traktör alsa büyük nimet sayıyor kendine, keşke küçük traktörlere de uygulansa tls comonrail gibi ekstra şeyler

ormandan satın aldım. ilk defa traktöre bindim.
eğimli arazide 190 dönümde kullanıyorum. yakıt çekiş mükemmel.
patinaj olayı yok, 4 çekerde difransiyel kiliti var. 75 BG alpler 4/12 dikyaylı pulluk ile sürümde 1,5 lt /dekar, 11 li kazayağı 0,8 lt/dekar
yolda 45 km/saat hız

Fendt servisi pulluk, kazayağı gibi hidrolikle kontrol edilen toprak işleme aletlerinde ön süspansiyonu kapalı konumda kullanmamı tavsiye ettiler. Sebep olarakta hidrolik hassasiyetini etkileyeceğini ve ön diferansiyelin gücü tam olarak yere aktaramayacağını söylediler.

Fendt servisi pulluk, kazayağı gibi hidrolikle kontrol edilen toprak işleme aletlerinde ön süspansiyonu kapalı konumda kullanmamı tavsiye ettiler. Sebep olarakta hidrolik hassasiyetini etkileyeceğini ve ön diferansiyelin gücü tam olarak yere aktaramayacağını söylediler.
Mantıklı bu tls , sadece çekiye takılan işlerde kullanılmalı o zaman lazer ve diskaro işleri için olabilir, peki diğer traktörlere göre tls sistemindeki farkı sizde hissedebildinizmi.

Mantıklı bu tls , sadece çekiye takılan işlerde kullanılmalı o zaman lazer ve diskaro işleri için olabilir, peki diğer traktörlere göre tls sistemindeki farkı sizde hissedebildinizmi.
Bu traktörü ilaç, gübre gibi işlerde kullanmadığım için süspansiyonun tarla içindeki tepkisini bilmiyorum. Fakat yoldaki konforu inanılmaz, kasisli yolda pulluk takılı iken süspansiyon kapalı olarak düşük hızda kontrollü gitmezseniz ekipman çırpma yapıyor süspansiyon açık konumda hiçbir şekilde çırpma vurma olmuyor.