Zeki Admin

Admin sevgilisiyle konusurken kontör biter para olmadigi icin bi kurnazlik yapar

Admin:arkadaslar site elden gidiyor böyle giderse siteyi kapatmak zorundayim
Üye:neden,ne oldu ki
Admin:Aylik siteye para veriyorum uyeler reklamlara tiklamadigi icin para gelmiyor
Üye:Tamam bundan sonra basariz abi sen canini sikma
Admin:artik cok gec 1 hafta kaldi kurtaramayiz 100 YTL ' yi ben nerden buluyum (oha)
Üye:bu site giderse intihar ederim yokmu bunun bi yolu
Admin:aslinda var ama söylemeye utaniyorum
Üye:söyle abi cekinme
Admin:herkes bu numaraya 10 kontör yollarsa telefondan cekerim siteye koyarim
Üye:tamam yollariz istedigin 10 kontor olsun hangi numara
Admin:053********
Üye:Arkadaslar kac kisi yolladi
Genel:2600 kisi yollamis
.
.
Admin:Hayatim nerde kalmistik kontöre ihtayacin varmi

Ynt: Zeki Admin

marksman link=topic=10001.msg103914#msg103914 date=1228387608' Alıntı:
Başıma bunun biraz değişiği geldi ama şakaymış :).Onu yapanlar kendilerini biliyorlar :D
aaa erenim kim şakaladı seniii???

marksman link=topic=10001.msg106085#msg106085 date=1228682668' Alıntı:
Ahh ahh sorma saflığımdan faydalandılar vicdansızlar beni harama itiyolardı az daha :)
est erenim neden senin saflığından yararlansınlar olurmu öyle ayıp valla anlat bakim ne yaptılar sana :D

Yunus ' cum valla şimdi foyamızı ortaya çıkardın olmadı ama, daha dün Audi ' nin siparişini verdim sizden para toplayıp alcaktım. İş bozuldu. :)

Eren hangi vicdansızlar seni şakaladılar. :) Söyle de onlara bir mükafat verelim. :D

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=10001.msg106437#msg106437 date=1228770437' Alıntı:
Kim onlar hemen söyle + rep verem. :D
Öyle bi olay var mı ya?Deişik bi duygu olsa gerek o kişilere rep verme