Balya makinasına takarsa devir tutmazHayırlı uğurlu olsun Emre agam güzel motor ama inşallah parça sıkıntısı yaşamazsin mc kaça gitti zetor kaça geldi? Bu arada ilk iş olarak balye makinası takıcam deme üzme motoru [emoji2] [emoji2]
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O işler öyle olmuyor işte makinanın garantisi falan filan o balya makinasını buna takarsa zaten yanlış yapar mc le 398 varkenZetorun garantisi var ama balya makinasının yoksa kötü![]()
Tekrar hayirli olsun..
Ilk is lastik havaları hep bir olsun..
Mx 2,5 bar yazar lastiklerde yerinde olsam hepsini 2 yapar ellemem.. zaten hava var ustunde..
Valla havalar ayar olsun son gaz dayan git.. denge oturum cok iyidir.. bildigin rahvan at mübarek
Simdi millet basına toplancak hazir ol..
Bu ne mali.. motoru ney.. yeni mi çikmis![]()
Hayırlı uğurlu olsun Emre agam güzel motor ama inşallah parça sıkıntısı yaşamazsin mc kaça gitti zetor kaça geldi? Bu arada ilk iş olarak balye makinası takıcam deme üzme motoru [emoji2] [emoji2]
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde güle güle kullanın.
Hayirli olsun. Aslanin sesini duyariz inş en yakin zamanda
İyi dilekleriniz için hepsinize çok teşekkür ederim arkadaşlar traktörü bu yıl balya ya koşmayı düşünmüyorum araziye çıkınca foto paylaşmaya devam ederim video cekersemde batuhana yollarım o paylaşır forumdaHayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sahadaki paylaşımları merakla bekliyoruz....
Ne demek başım üstüme emre abiİyi dilekleriniz için hepsinize çok teşekkür ederim arkadaşlar traktörü bu yıl balya ya koşmayı düşünmüyorum araziye çıkınca foto paylaşmaya devam ederim video cekersemde batuhana yollarım o paylaşır forumda
Bu arada Edirne' nin neresi, hangi köyü?
Bu yıl anızları sürerken tarla günü yaparsanız katılmayı düşünebilirim, Zetor' u yakından tanıyıp görmek imkanımız olur.
Hatta Trakkulüp olarak küçük çapta bir Trakya organizasyonu bile yapılabilir?
Traktörü aldığınıza göre kaçlı pulluk ile kullanmayı düşünüyorsunuz?
Teşekkürler sağolun
Teşekkürler sağolunHayırlı olsun güzel makina
Süloğlu ilçesi domurcalı köyü ünlü 4 lü 14 numara dönerli pulluk kullanıyorum fabrikayla temasa geçip 1 kulak daha ekleyip 5 li dönerli kullanmayı düşünüyorum azim 24 lü potinger var büyük traktör beraberinde büyük ekipmanlarda gerektiriyor ister istemezBu arada Edirne' nin neresi, hangi köyü?
Bu yıl anızları sürerken tarla günü yaparsanız katılmayı düşünebilirim, Zetor' u yakından tanıyıp görmek imkanımız olur.
Hatta Trakkulüp olarak küçük çapta bir Trakya organizasyonu bile yapılabilir?
Traktörü aldığınıza göre kaçlı pulluk ile kullanmayı düşünüyorsunuz?
Boş zamanımda gelicem bakalım nasılmış diye... 70 le mi gelsem ne yapsamTeşekkürler sağolun
Teşekkürler sağolun
Süloğlu ilçesi domurcalı köyü ünlü 4 lü 14 numara dönerli pulluk kullanıyorum fabrikayla temasa geçip 1 kulak daha ekleyip 5 li dönerli kullanmayı düşünüyorum azim 24 lü potinger var büyük traktör beraberinde büyük ekipmanlarda gerektiriyor ister istemez