Mesajları yukardan aşağı okudum, birçoğunuz hatta hiçbiriniz kullanmamışsınız, belli. ZETOR anlatılmaz yaşanır...
herkes 3 4 aydır vıdeo beklıyor hala gelecek ondan bu sabırsızlık
Mesajları yukardan aşağı okudum, birçoğunuz hatta hiçbiriniz kullanmamışsınız, belli. ZETOR anlatılmaz yaşanır...
Orman işletmedeyken mi..?Eğercili o abi elinde dirgen tutan gecen yıl benım işkur işçimdi..vay arkadaş nerden nereye
4-14 pulluğum olsa takıp deniyecem şasede yol vitesinde çekeceğine de eminim...herkes 3 4 aydır vıdeo beklıyor hala gelecek ondan bu sabırsızlık![]()
4-14 pulluğum olsa takıp deniyecem şasede yol vitesinde çekeceğine de eminim...
Sen olan pullugu tak dene napcan 4 14 pullugu. Millet zetor vidyosu bekliyor. Bacak sow cikiyor![]()
3-9" pulluğu seri 6 da parçalasın sonra
Aman deyim 3 - 9 pulluğu takıp ne yapma benim gibi bölersin sonra3-9" pulluğu seri 6 da parçalasın sonra![]()
hangi 480 240 boluda 4lü pulluk çekiyomuş gerçekten merak ettim boluda tarım yapan ben bunu daha görmemişken sen bilgisayarının başından bunu nasıl görebiliyorsun...Bolunun topraginda o pulluk parcalanmaz kardesim.480 240 larin 4 lu pulluk taktigi patates tarimna musait toprakta o pulluk parcalanmaz. Sen bize anlatma yasat tum zetor kullanan arkadaslara sedleniyorum.bu kadar laftan sonra takar pulugu camur demir sokarim traktoru tarlaya
Taner abinin Case'nin sırtına çıktığıma döner sonra HamdiBolunun topraginda o pulluk parcalanmaz kardesim.480 240 larin 4 lu pulluk taktigi patates tarimna musait toprakta o pulluk parcalanmaz. Sen bize anlatma yasat tum zetor kullanan arkadaslara sedleniyorum.bu kadar laftan sonra takar pulugu camur demir sokarim traktoru tarlaya
Taner abinin Case'nin sırtına çıktığıma döner sonra Hamdi![]()
![]()
![]()
Bacakla ölçüyor çizdirme yohCizdirerek cikar baki![]()
taner abiyide alistirmissin. Kosup geliyor casenin surdugu yeri bacakla olcuyor
sen taner abinin karsina 65 lik zetor cikar onu cig cig yemezse gel yanima
![]()
Bacakla ölçüyor çizdirme yoh![]()
![]()
O biraz zor gardaşım [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] Zetor 65'likte olsa Case'den iyi gider..
![]()
![]()
![]()
Isde bu soylenen atilan palavralarin havada ucusmasini cürüten video burda.Gorkem sanziman hizlari esit aralikli degil.. seri 3 ile 20 km hiza cikmayabilir..
---
bi yerden sonra karıs marıs kesmiyo usaniyo insan
Zetor 80..
https://youtu.be/aIRszhLqyCk
4 14" alpler kalın şase ile sürümdeyiz...
![]()
![]()