Zetor 90 + CAT/As 900 Kurtarma

Ynt: Zetor 90 + CAT/As 900 Kurtarma

kazıkladılar bizi yalansız su çekmek için 1 lira yaktıysak onları çekmek-yer değiştirmek için 2 yaktık.. :)

yalnız adamlar bundan sonra nerde olsak seni arayacaz diyolar.. zetorla iş çok hızlandı..

As 900 dingile kadar oturunca öylece kaldı.. bide toprağa cemre düştü vıcık vıcık.. yürümek bile zor.. CAT.. 0 km.. galiba ilk işi bu oldu..

UÖZKAN.77 link=topic=73022.msg850286#msg850286 date=1392925153' Alıntı:
Cebrail operatörlüğü de öğren.. okuyacam diye hayattan kopma :) iş makineleri de ayrı bi alem..
bizim servisde mercedes kamyonları geldikçe arasıra kullanıyorum.bi ara kepçe sürmüştü
işte bundandı ama arkadaki patladan yoktu.

arkadaki riper baya devasa bişe.. bunlar ciddi büyük paletli makineler.. bize yardım eden 10 tonluk 100-120 bg ' lik bişe..

kolay gelsin , arazide çalışmanın her zaman riski var , zetor iyi üstesinden gelmiş.

iki gündür sürekli ağır 1, dif kilidi talimi yapıyoz.. bakalım yarın bitecek gibi inşallah.. baya bi test imkanı bulduk.. :)

çamurda ve yokuşta daha ii aılıyo traktör nedendir daha çözemedim ustaya soruyorum arkası çekişte agır oluyo ondan olabilir dedi

Sercan.. 3 gündür yürümekte zorlandığımız.. yer yer diz boyu çamurun içinde tüm çekiş testlerini bizzat yapıyom.. günüm As 900 çekmekle geçiyo :)

bugün 21 Şubat/Bayburt ' un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü ve Kızıl Manda ' nın İLK defa önüne halat takıldığı gün olarak anılacaktır :) Cat sağolsun..

Römorkun tekerleri çamurda kayboldu o kadar.. fırsat bulursam paylaşcam..