ZETOR MU NH Mİ

hangisi seçerdiniz

• Kullanılan toplam oy
    4
: ZETOR MU NH Mİ

BÖLEBİ SORU SORMANIZ BENCE ÇOK YANLIŞ
TABİKİ NEW HOLLAND
BİRİ OYLAMAYI KİLİTLEMİŞTİ AMA KİLİDİ KIRDIM UMARIM YANLIŞ BİŞİ YAPMAMIŞIMDIR

[glow=brown,2,300]sağol kardeşim açtıgın iyi olmuş bilmediğim motoru seçemem neyin nesi olduğunu bilmiyorum o yüzden NH diyorum.[/glow]

Σų§ŧ@ƒ-ą Eskişehiri link=topic=827.msg5984#msg5984 date=1201283586' Alıntı:
Anket kilitlendi...
iyide mustafa anketi nie kilitliyorsun madem zetor iyi idda ediyor ozaman oyluyacaz sonuca bakarız hangi marka kaç oy almış adam idda ediyor zetor nh ve mf den iyi die

Ortalık kızışmış, küfürler neredeyse havada uçuşacak. Oylamanın şuanki durumu zaten herşeyi belli etmiyor mu, herşey ortada işte. Oylamanın devam etmesini istiyorsun diğer arkadaşlar ne diyor acaba? Talep ne ise ona göre ortak bi çözüm bulalım o zaman.

OYLAMA DEVAM ETMELİ Mİ SİZCE?

bence de devam etsin çünkü görmeyen arkadaşlar falan da olabilir ayrıca rahatsız edici bi yanı da yok anketin tartışıyoruz sadece

walla zetor u sade bu sitede gördüm bilecik te zetor bayisi veya ikinci eli yok ve neyin belli olmadığı traktörü seçemem beliki zetor iyidir ama görmeden bişi diyemem we new holland diyorum