Zetor'a çamur çaylak dere tepe vız geliyor.. :)

Ahır gübresi çekmeye devam..
20160925_102819.jpg

kolay gels,n baki...ama zetorun prestijini sarsıyorsun o romorku değiş tandem yap:) öyle 8 ton 9 ton gibi tek haneli rakamlar zetoru üzer ben 64 e 12.13 ton atıyorum 3 4 5 yapıyorum yolda insanların gözleri yuvalarından çıkacak köyde :) ama herkezi inandırdım burda uçak motoru olduğuna zetorda:)

64'lukte turbo-intercol var 4 Silindir 4200 cc.. önünde değil yanında gidecek 64'lük başka bi motor yok:)

motor-sanjiman uyumu ve kalite çok iyi..

zinciri takip çıkarmak.. kamyonu çıkarmaktan uzun suruyo diyim anla:)

4200 cc suan 100'lük motorların çoğunda yok.. 6441 tek kelime ile "cep herkulu"..

20160930_114020.jpg

bu vesile ile yaygin bi yanlıştan bahsedelim..

-"kac bg/kac para !" yanlis!

doğrusu;

-kac silindir
-silindir hacmi
-tork
-tork yedeği
-powermıx/yakıt tüketim test sonucu

Fatih çok basit anlaşılır bi ornek;

Zetor major; 2 çeşidi var. Deutz motorlu ile Zetor motorlu modeli

-fiyat aynı
-güç aynı
-lakin tork ve tork yedeginde zetor motorlu açık ara önde (silindir hacmi buyuk)

ara işlere Deutz motorlu ağır işlere Zetor motorlu uygun.. tersini yapan mutsuz olur olay bu kadar basit:)

kolay gels,n baki...ama zetorun prestijini sarsıyorsun o romorku değiş tandem yap:) öyle 8 ton 9 ton gibi tek haneli rakamlar zetoru üzer ben 64 e 12.13 ton atıyorum 3 4 5 yapıyorum yolda insanların gözleri yuvalarından çıkacak köyde :) ama herkezi inandırdım burda uçak motoru olduğuna zetorda:)
240s e çakıl sarmıştık yüklü kantara girince 11.800 kg cikmisti ama 4'i vitese atamadik