Ziraat bankası küçük ekipman kredisi

Ziraat bankasının küçük ekipman kredisi kullanan oldu mu? Bu kredinin şartları nedir? Yıllık faiz oranı yüzde kaç ? Ben yem karma almak istiyorum alacağım makine 230 bin tl satıcı tamamına kredi çıkartırız sen sadece dosya masrafı öder seneye de ilk taksitini ödersin dedi şimdi bu çok mantıklı ama çevremde bulaşma diyen de çok oldu bilenlerden rican kullananlar ise detaylı anlatır mı ?

ziraat bankasından, kıredi ile ilgili bilgi alınmalı... kıredi faiz oranı (yıllık,%), ödeme süresi, taksit sayısı, sigorta vb...
sanırım, IPARD başvurusu yapılarak, %50-75 hibe alınabilir...
başvurma, şartları (istenen belgeler), başvurma dönemleri takip edilmeli...

Ziraat bankasının küçük ekipman kredisi kullanan oldu mu? Bu kredinin şartları nedir? Yıllık faiz oranı yüzde kaç ? Ben yem karma almak istiyorum alacağım makine 230 bin tl satıcı tamamına kredi çıkartırız sen sadece dosya masrafı öder seneye de ilk taksitini ödersin dedi şimdi bu çok mantıklı ama çevremde bulaşma diyen de çok oldu bilenlerden rican kullananlar ise detaylı anlatır mı ?
Ben geçen yıl matris titan kazayağı için kullandım. Yerli olması şartı vardı. 85bin tl kullandım. 3 yıl vade yapıyorlar. Kullandıkdan 1 yıl sonra ilk ödeme. Faiz oranı değişken olması lazım ben toplamda 119bin tl ödeyecem.
Üzerine çks yada hayvan küpesi olmalı benden ipotek istemişlerdi senden ne isterler bilemem. Aklımab şimdilik bunlar geliyor.