ZUIDBERG ÖN HİDROLİK VE KUYRUKMİLİ SİSTEMLERİ

Ynt: ZUIDBERG ÖN HİDROLİK VE KUYRUKMİLİ SİSTEMLERİ

Yusuf abim 'neden kimse benden bahsetmemiş' derken ne demek istediğini çözemedim. Senin de konu ile ilgili bir çalışman mı oldu da haberimiz mi olmadı acaba?

UZELMAK link=topic=41100.msg760193#msg760193 date=1374485947' Alıntı:
sebazios,

yapılabilir, bunun içinde hariçi pompa gerekir.
traktörün mevcut pompasını değiştirerek yapılapilir ama buda motoru kapasite aşımına neden olur ve yorar,
Bunun yerine mevcut pompayı değiştrmeden harici pompa takılarak istediğimiz kadar güç alabilriz,
fakat buda bu ekipmana ilave parçalar takarak olabilir.
Eğer istenir ise çayı biçme sırasında arka kuyruk mili kullanılmıyor ise traktörünüze arka kuyruk mili çalıştırdığınızda istediğiniz kadar güç üretebileceğimiz sistem yapabiliriiz.

ayrıca joystick li sistemimizde mevcut.
Bu sizin buna ayıracağınız maliyetle alakalıdır.
gçrüşmeler için ( 0507 957 50 26) mt.gokhanuzel@gmail.com

Bizim de düşündüğümüz aynı.

- Arka kuyruk miline harici pompa (ortalama 35 - 40 hp)
- Ön hidrolik kollar
- Joistik kontrolü
- Ön hidromotor
- hortum tesisatı

Yukarıdakiler doğrultusunda kurulacak bir sistem olacak. Şeklin kaba hatları belli. Kaba maliyet ne olur?

sebazios link=topic=41100.msg775175#msg775175 date=1379338377' Alıntı:
Yusuf abim 'neden kimse benden bahsetmemiş' derken ne demek istediğini çözemedim. Senin de konu ile ilgili bir çalışman mı oldu da haberimiz mi olmadı acaba?
evet yusuf abimiz kendi traktörüne bu sistemi yapmıştır

pusat link=topic=41100.msg775184#msg775184 date=1379339186' Alıntı:
evet yusuf abimiz kendi traktörüne bu sistemi yapmıştır

Arattırdım ama bulamadım. Konu ile ilgili link varsa atabilir misin?

Yusuf yanılmıyorsam senin sistemde gergi kolu yada zinciri yok. Böyle olunca sadece kol genişliği aynı olan ekipman yada yakın mesafedeki ekipmanlarda kullanabiliyor olmalısın. İçten bir gergi yada gerdirme mekanizması kullanabilirsen daha fazla ekpmanı takabliyorsun öne.

Bir de balyalara ve çift hareketli çayır biçme aparatına bakınca senin de ot biçimi yaptığını farkettim.

Şu alete bakmanı şiddetle tavsiye ederim:

http://www.celmak.com/tr/urun/11

Sende ön kollay var. Sadece Hidrolik bir pto ile önden biçme yapabilirsin.