Yoğun Yağışlar Arpanın Rekoltesini Düşürdü (2018-2019)


Şöyle söyleyim gerçekten müthiş verim yakalamış sınız çünkü bizim iç anadolu bölgesinde 6 köşeli arpalarda ve sulu olarak 800 kg verimi zor alıyorlar, yaptığınız uygulamaları ve zamanlarını yazabilirmisiniz hocam bilgi paylaşımı açısından mesela yabani yulaf ilacı falan attinizmi hangi çeşit gübreden ne kadar kullandınız
Akşama eve gidince yapılan uygulamaları tek tek yazarım selamlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: The_Hoca ve ebay06
Gübre atma tarihleri 1-2 gün oynayabilir. Günlük köyde kalmış.
IMG_20190612_221336.jpg
 
Have a nice day

Do you need personal and business or Mutual funds without stress and quick check? If yes, contact us today because we are currently offering 2% super-interest loans.

Our funding is safe and secure. The happiness of our customers is our strength. Loans between 5,000.00 - 100,000,000.00 Euro. Now available in Business, Personal, Home, Travel and Student Loans.

Interested parties should contact the company via email for more information: Lender Email: unitedloanservice@yahoo.com
Payee name: Steve Money
 
Ot ilacı olarak sadece axial mı attınız geniş yapraklı ot ilacı kullanmadınız mı birde son attığınız gübre potasyum nitrat gübresi olsaydı nasıl olurdu tahminim taneler patlama derecesine gelirdi
Geniş yapraklı ot ilacı attık markasını bilmiyorum babam attı her hangi bir ot ilacı. Aslında uygun hava kosullari vardi Bir gübreleme daha yapmayı düşündük. Fakat yatma ihtimalini göz önünde bulundurarak nitrat gubrelemesini yapmadık. Geçen yılki Trakya koşullarını göz önünde bulundurularak (yağış Nisan ayında yoktu) yağış varken üre atalım uygun fırsat olursa nitrat atarız dedik. Arpa aslında 7-8 kg nitrati da kaldirabilirdi. Bu yıl nitrat gubrelemesini yapan arkadaşlar 900 ile 1000 kg arasında mahsul biçerler.
 
  • Beğen
Tepkiler: ebay06

Benzer Konular