Güncel Saman Fiyatları

Ynt: Güncel Saman Fiyatları



Simdi vatandasin saman ihtiyaci var cogu besici satin aliyor zaten samani pahali alanda ciftlikler yada besiciler. Onlarda ihtiyaclarini kisdan once temin etmiyor parca parca aliyorlar egerki temin etmek isteseler samanin balyanin satildigi yerler belli gidip parasini verip kamyonu tutar atar getirir. Ben 500 e saman sattim alan adam erzurumda 850-900 satiyordu dolayisiyla pahali oldu yine olacak boyle yapilirsa. Gecen yil en cok sap saman satan sivas ti ve en pahali 550 ye satildi fakat dogu da 1000 dan fazlaya satildi yani fiyati artiran aracilar daha cok. Ben bicerken cewremdeki koylerden isteyenlere kapisina teslim 350 teklif ettim almadilar sonra 700 e baska yerlerden getirdiler suclu kim burda simdi
Erzurum da 850-900 tl saman mi 🤔🙄 200-300 tl tonu bizim ord bizim orda saman para etmiyor
 

Büyük balya gider mi sizin bölgede? Küçük balyanın çılkı çıktı hammallı şöförü aracısı hepsi manyaklaşmaya başladılar. Bu yüzdende büyük balyaya dönmek istiyorum.
Gider ama şuan bütün hayvancılar balyasını aldı.Dedğin gibi balya işinin cılık çıktı herkez bu işi saçma sapan fiyatlarda yapmaya başladılar.Sizinm orada balya tarlada 5 lira çok komik bu fiyat ya.Çokmu varda fiyatlar böyle yoksa saman tüccarları yüzündemi fiyatlar böyle..
 
Batuhan bende 7 tl verdim tarladan bekletse idik 10 tl verirdik ,
taneden para kazanamadık balyadan kazanırdık.
tüccara verdık tırtıkaleyi daha ödeme almadık,
buğdayı satmadım duruyor sıfr ektim tohumu masuco.

Masaccio tohumun verim ve analiz değerleri hakkında bilgi alabilir miyim? Bu yıl Hamza ile denemek istediğim bir çeşit.
 
  • Beğen
Tepkiler: rifkiseker

Benzer Konular