Mibzer tercihi konusunda yardım!!!

-altınay bende isterdim ancak 4 kez aramam rağmen ya beni gerçek alıcı olarak görmedi yada bir birimizden elektirk alamadık sanırım. Hiç ilgilenmedi bende firmadan soğudum açıkçası. Elektrik iz bırakmalı 20 liyi hayrettin ceylandan sipariş verdim. Ayrıca altınayın baltaları düz bunun ünlü gibi balta başları söküp takmalı.

Hayırlı olsun güle güle kullan Ersen
 
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci33
Ziraat bankası işlemler cok ağır yada aşırı kredi başvurusu var bende 1 ay önce kullandım 10 günde zor hallettik kredi onaylandı makineye 10 gün sonra bakmaya geldiler

7 gün oldu daha bu gün onay geldi. Ziraat işte geç olsun da güç olmasın. Tarım kredi hemen veriyor ama kazık fiyat çıkartıyor. Yakın zamanda bimer e başvuracağım tkk hakkında.
 
IMG_7917.JPG
IMG_7916.JPG
IMG_7905.JPG
 
Piyasada yeni sayılır, en azından bizim civarda yeni. Bayilerin sosyal medya hesaplarında şuraya sattık, bu kişi aldı diye paylaşım yapılıyor, lakin kullanan az şu anda. Civarda genellikle irtem, kurt, güngör öncelikli Hayrabolu imalat makineler var, onun haricinde şakalak kullanılıyor.
 

Hayırlı olsun.

Bu tip mibzerlerdeki balta ayak veya çift tabak muhabbeti nedir?

Sanırım bunların hepsinde gübre bölmesi ayrı. Peki gübreyi tohumun olduğu yatağa mı atıyor , yoksa 3-5cm derine mi?

Yok dişliyi iptal ediyorsun gözenekleri kapatıyırsun. İçte tablolar var kaldırıyorsun. O gözdeki buğdayda diğerine geçiyor.
 
Konuyu yeni gördüm. Makineyi almışsınız, hayırlı, uğurlu, bereketli olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileği ile...

Aşağıdaki iletiyi yeni makine alacaklara fikir verebilir diye yazmak istiyorum.

İrtem'in Türk Traktör(New Holland bayileri satıyor) için 2 yıl önce yaptığı makineler var, birebir İrtem, turuncu makineler. Şanzımanlı, diskli veya balta ayak seçenekli, 3 metre, elektronik iz bırakmalı, tıkanmayı önleme amaçlı karıştırıcısı bulunan makineler 19-20 bin civarı satılıyor. Diskliler az daha pahalı olabilir. New Holland bayileri bu ürünleri satmakta biraz isteksiz davrandığı için makinelerin satısı ağır oldu ancak bu dönemde güvenle alınabilecek makineler. Tamamen İrtem ürünü sadece markası Türk Traktör. Ayrıca yine Piyasada gördüğünüz Türk Traktör veya New Holland markalı ürünlerin tamamı İrtem'dir.

Bunun dışında bende bugün alacak olsam İrtem veya Kurt almak isterdim. 2 Tercihimde Güngör veya Altınay olurdu. Kesinlikle diğer makineler kötüdür demiyorum ancak benim sahada görme şansım olmadı veya birebir kullanıcı yorumları almadım.

İrtem ile yılda 2 bin dönüm, Kurt ile yılda 1300-1500 dönüm ekim yapan birebir tanıdıklarım var, ikisi de gayet memnunlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: The_Hoca

Benzer Konular