1. TRAKKULUP.NET TRAKYA BULUŞMASI B.KARIŞTIRAN - BALLIHOCA / MURATLI 2013....!!!

Ynt: 1. TRAKKULUP.NET TRAKYA BULUŞMASI B.KARIŞTIRAN - BALLIHOCA / MURATLI 2013....!!!

Buluşmaya katılan tüm arkadaşlara selam olsun... Bi Trakyalı olarak orada bulunmaya çok isterdim ama malum okul hayatı buna engel oluyor... İnşallah başka bir buluşmada aranızda olurum :)

Ynt: 1. TRAKKULUP.NET TRAKYA BULUŞMASI B.KARIŞTIRAN - BALLIHOCA / MURATLI 2013....!!!

Emeği geçen herkese teşekkürler, devamı gelir İnşallah. Bu arada bazı arkadaşları da tanımış olduk, zaten bir kısmı diğer sosyal ağlar vasıtası ile tanıdık simalardı.

Yavrum 110-90..... Hepinizin emeklerine sağlık.güzel ve hoşa giden ortamlar bunlar.. :)

Paylaşım için teşekkürler Erkan,güzel bir buluşma olmuş yüzyüze tanışmasakta resimlerden gördük sizleri,buluşmanın tadına varmışsınızdır aslında ilk Trakya buluşması gündemdeyken bizde planlıyorduk Trakya buluşmasına gitmeyi ama biraz zamansız oldu gelecek yıl önceden planlanırsa başka bölgelerdende gelenler olacaktır mutlaka.

Güzel paylaşım katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler

samenın şekil karizma çok güzel tasarlamış adamlar helal olsun

çok güzel bi buluşma olmuş abi ellerine sağlık allah bizlerede katılmayı nasip eder inşallah bir gün

Herkese teşekkürler, afiyet bal şeker olsun....

Birlikte hep daha iyiye, güzele....

Yorumlar için sağolun arkadaşlar. İnşallah daha kapsamlı buluşmalarda hep beraber oluruz...

<<B.Özyurt>> link=topic=70939.msg814186#msg814186 date=1387666110' Alıntı:
Erkan abi çok uğraştın ya valla.Çok güzel fotoğraflar.Ben bile bu kadar çekemiyorum bizimkileri :D Same ' nin kabin ufak.Önümü göremiyorum zaten pek fazla :D Ancak sığdık senle.

Evet Berk kabine zor sığdık. Ama dert değil. Nasılsa baban Haşmet alacakmış. Onun kabini daha geniş. Hem önden hidroliklisi falanda çıkacakmış. Tam sizlik. Gelir gene bol bol vidyo çekeriz...:D

bartu link=topic=70939.msg814189#msg814189 date=1387666280' Alıntı:
Erkan paylaşım için teşekkür eder Büyük Karıştıran dan sonrasına katılamadığım için tüm dostlarımdan özür dileim..

Mustafa abi sen erken ayrılınca senin stickerları sana vermeyi unuttum. Yakın zamanda inşallah gene görüşürüz. Onları veririm sana...;)

omerfarukkoc link=topic=70939.msg814194#msg814194 date=1387666857' Alıntı:
Fotoğraflardan Anlaşıldıgı Kadarıyla Gayet Güzel Bi Gün Geçirilmiş :)
Erkan Abi Dokümanlar İçin Eline Sağlık Seninde ;)
Tüm Herkesin Ayağına Sağlık Diyelim...
Bu Sene Buluşmalar Anlamında Güzel Şeyler Oldu, Sticker ' lar Filan...
İnşallah Berk ' in de Dediği Gibi 1. TRAKKULÜP TARIM ZİRVESİ ' NE Kadar İşi Götürürüz :)

Buluşmaların artık devamı gelecek inşallah. Sticker ' larda sağda solda tanınmamız için iyi olacaktır. Bir sürü otomobiller ile ilgili siteler var. Onlar hep böyle sticker bastırıp araçlarına yapıştırıyor. Sağda solda birbirlerini bu stickerlardan tanıyorlar...:)

GÜRKAN link=topic=70939.msg814195#msg814195 date=1387667116' Alıntı:
Erkan sağolsun çekim işini halletti. yeşile kanım ısınmadı değil, zaten oldum olası her türlü yeşili sevmişimdir :D Ares ' e binince yadırgamadım, her şey yerli yerinde ve anlaşır, ama vites kolunun aslında el gazı olması beni çok şaşırttı :D

Gürkan abi artık sen CLAAS ' çı oldun sayılır. Tucano ile başlar devamını getirirsin....;)

Anıl Tiraki link=topic=70939.msg814199#msg814199 date=1387667763' Alıntı:
Ellerinize sağlık fotoğraflar güzel olmuş.Gelemediğime bir kez daha pişman oldum.Teyze oğlu ' ' Ertuğ Aslan ' ' ile planladık ama organize olamadık kişi sayısı azdı o sırada vazgeçtik.Yine azmış ama yine de çok güzel olmuş biz de hatamızı anlamış oluruz artık.Bir daha ki sefere kısmet olursa geleceğim.Ama bir daha ki sefere daha önceden bir tarih belirleyelim öyle daha iyi organize olunur.

Hava müsait olsa, gündüzler kısa olmasaydı. Biz zaten sizede baskın yapacaktık...:D Bir dahaki sefer gelirsiniz inşallah....

anayurtlu 3105d link=topic=70939.msg814200#msg814200 date=1387667907' Alıntı:
Erkan super paylaşım olmuş katılanlan arkadasların hepsinede selamlar..:)
Dikkat ettimde same 110dan daha iddialı gibi :)

Same baya iddalı. 110-90 ' dan rahat gidiyor ve nerdeyse tur bindiriyor. Ama Berk ' in babası yerine bir tane Haşmet düşünüyor. Bizim gibi hem ara işe hem ağır işe koşmak için...

ÖZzGÜR link=topic=70939.msg814209#msg814209 date=1387670349' Alıntı:
Buluşmaya katılan tüm arkadaşlara selam olsun... Bi Trakyalı olarak orada bulunmaya çok isterdim ama malum okul hayatı buna engel oluyor... İnşallah başka bir buluşmada aranızda olurum :)

İnşallah bir dahaki sefere senide aramızda görürüz...;)

hacimmet link=topic=70939.msg814220#msg814220 date=1387690056' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Erkan,güzel bir buluşma olmuş yüzyüze tanışmasakta resimlerden gördük sizleri,buluşmanın tadına varmışsınızdır aslında ilk Trakya buluşması gündemdeyken bizde planlıyorduk Trakya buluşmasına gitmeyi ama biraz zamansız oldu gelecek yıl önceden planlanırsa başka bölgelerdende gelenler olacaktır mutlaka.

Kışın zor oluyor zaten. Bu aylarda Trakya ' da o kadar kapsamlı buluşma yapmak zor. Anadolu tarafı böyle organizasyonlara daha alışık ve hazırlıklı oluyor. Bizim burada köylerde öyle geniş organizasyon yapacak alan pek yok. Hem zaten çoğumuz şehirde kalıyoruz ve ayrı işlerimiz var. Zaten ondan bu organizasyonu bile bu kadar toplamak zordu. Ama havalar açınca ilk bahar gibi daha kapsamlı piknik tarzı birşeyler yapılabilir diye düşünüyoruz. Bakalım zaman gösterecek...

Ertuğ Aslan link=topic=70939.msg814239#msg814239 date=1387702653' Alıntı:
güzel bir buluşma olmuş inşşalah bir dahakine bende oradayım

Seni gözlerimiz çok aradı zaten Ertuğ. Artık bir dahaki sefere bekliyoruz....

çok güzel buluşma olmuş. dibimde olduğu halde orda olamadım .

ay çiçekleri ekeceğimiz zaman tekrar bi organzasyon yapılırsa katılım çok daha fazla olur düşüncesindeyim ama buda çok güzel olmuş alk-*s

Güzel paylaşımlar Erkan eline sağlık trakkulup ailesi olarak yer ve zaman pek fark etmez herkesin ortak noktası burası olunca arkadaşlık dostluk her zaman katılan herkese teşekkürler ev sahibi berk yapmış onada teşekkürler İnşallah bizde sizlerle tanışmak isteriz sev-*-ss

<<B.Özyurt>> link=topic=70939.msg814360#msg814360 date=1387722724' Alıntı:
Kimsenin Haşmet aldığı yok be abi sen de :D
110-90 nın gücünü tahmin edebiliyorduk , ama same nin seriliği ve pratikliği bizler için süpriz oldu.
Gerçekten düzel iş çıkarıyor.