MaşAllah bereketli olsunBugdaylarda son durum cins masaccio herkese kolay gelsin.Ekli dosyayı görüntüle 59279Ekli dosyayı görüntüle 59278Ekli dosyayı görüntüle 59277Ekli dosyayı görüntüle 59275Ekli dosyayı görüntüle 59276
Elimden geleni yaptim simdilik.Eger yagislar iyi gecerse potansiyeli yüksek duruyor bakalim nasip suan su istegi cok yagis bekliyoruz onumuzdeki gunlerde yagmur alsa patlayacak biraz dahaMaşAllah bereketli olsun
Aydin köşk te dekara 1 ton dane 1 tonda saman aldılar rekor verimli
Bugdaylarda son durum cins masaccio herkese kolay gelsin.Ekli dosyayı görüntüle 59279Ekli dosyayı görüntüle 59278Ekli dosyayı görüntüle 59277Ekli dosyayı görüntüle 59275Ekli dosyayı görüntüle 59276
İns hayirlisiMAŞALLAH ABİ senin ki harika bizim buğdayları don vurdu sap sarı rengi ayrıca soğuktan sonra septoryayı atamadı üstünden seninkiler harika bereketli olur inşallah
İns hayirlisi
şaban abi, suan kacinci kardesteler? maasallah cok guzelmis bugdaylarin.İns hayirlisi
10-15 ortalamaşaban abi, suan kacinci kardesteler? maasallah cok guzelmis bugdaylarin.
İlk defa bu sene denedim.daha onceki yillarda ekenlerde 6-8 kardes yaptiginu dediler ama ben ortalama 11-14 saydimarastirdim,kardes sayisi konusunda bilgi bulamadim. komsulara sordum 8 kardes ortalama oluyor bazen 11 kardese kadar görebiliyoruz dediler. peki bu kardese cok yatkin olan masaccio bugdayi, daha önceki yıllarda kac kardeşe kadar yaptigini gördünüz?
araziye göre değişir bizim burda maden bile 8-10 kadeş yapıyor masacciolar 15-16ya cıkabilir.arastirdim,kardes sayisi konusunda bilgi bulamadim. komsulara sordum 8 kardes ortalama oluyor bazen 11 kardese kadar görebiliyoruz dediler. peki bu kardese cok yatkin olan masaccio bugdayi, daha önceki yıllarda kac kardeşe kadar yaptigini gördünüz?
cok kıymetli bilgiler verdiniz. tesekkurler.araziye göre değişir bizim burda maden bile 8-10 kadeş yapıyor masacciolar 15-16ya cıkabilir.
fosfor eksiliğinden olması yüksek ihtimalMaaşAllah,
Allah bereketini artırsın.
Gelişim güzel görünüyor.
Bizim buğdaylarda, morumsu, lila renk yapraklar görünüyor.