Arkadaslar 2.el taş toplama tırmığı ,çift pistonlu kepçe,11li çizel ,17li kazayağı gibi ekipmanlara ihtiyacım var elinde yada köyünde olan varsa buradan ulaşsın ankara dışı nakliye sıkıntı olmazsa alınabilir
20li olmaz mı ekermakFatih traktör buyudu ekipmanda büyüyor maşallah...Bana da 16-18 li mibzer lazım...
Babamı 18 e zor ikna ediyorum inşaatlar hızla artıyor köyümüz kent oldu sağlı sollu araba oldu yollar büyük gelir 20 li fiyat nedir?kaç model makanikmi pistonlumu ?20li olmaz mı ekermak
Kucuk ekipman alma kardesim sanayiden bi hidrolik aski tekeri yap 24 lu felan alBabamı 18 e zor ikna ediyorum inşaatlar hızla artıyor köyümüz kent oldu sağlı sollu araba oldu yollar büyük gelir 20 li fiyat nedir?kaç model makanikmi pistonlumu ?
Kucuk ekipman alma kardesim sanayiden bi hidrolik aski tekeri yap 24 lu felan al18 li baya kucuk is bitmez onla
Neden ? Çiftçiliği bırakanlar kervanına sizdemi katılacaksınız!Doğru soyluyosunuzda ben şahsım olarak çiftçilik konusunda son demlerimi yaşıyorum. Birde traktör 165 lik ...
Neden ? Çiftçiliği bırakanlar kervanına sizdemi katılacaksınız!![]()
Allah kolaylık versin .fakat bu işi yapmak varsa içinizde ziraat bankın çok güzel imkanları var .5 yıl 0 faiz gibi . Tarla alınabilinir. Kiralanabilir ne bileyim hayvancılık yapılabilinir .tabi karar sizin . Ama lütfen 1300 tlye milletin kölesi olmayın sonuna kadar imkanları zorlayınBırakmak demeyelimde çevre etkisi diyelim.senelik ortalama 75.000 m2 arpa ediyorum yani elimde 150 dönüm tarla var bunun 25000 m2 si imarlı yarın her yerinden imar yolu açılacak kaldı 125 dönüm bunun 50 dönümü babama ait diğerleri ortak... ve bende 5 kardeşim çınar yıkılırsa ne kalır elimde hesap edin....
Allah kolaylık versin .fakat bu işi yapmak varsa içinizde ziraat bankın çok güzel imkanları var .5 yıl 0 faiz gibi . Tarla alınabilinir. Kiralanabilir ne bileyim hayvancılık yapılabilinir .tabi karar sizin . Ama lütfen 1300 tlye milletin kölesi olmayın sonuna kadar imkanları zorlayın