2. Urun ekebilie miyim


Arkadaslar meraba. Kirikkalede bukunuyorum bu bolge 2. Urun olarak ne yatistirebikirim. Yada 80/110 gunde hasata gelen urun var mi.
 
Bende bu konu konu hakkinda bilgi almak isterim ic anadoluda sulu yerler var ve 4 ay bos duruyir ikinci urun bence cok guzel olur ben internetten bakyim servet yem bezelyesi var o yetisir diyor bi denemek lazm
 
Bizim orasi keskinden 7-10 gun erken hasat olur ama ikinci urun eken pek olmaz temmuz 15 tahmini hasat asiri sicaktan bitki gelisirmi bilmem slajlik misir olabilir karnison(tursuluk salatalik) eken olmistu ama oyle seylerdede kar ne derece olur bilemem.
 

Bizim arkadasada deneyecek dereden akan suyun onunu kesebilirsek dur bakalim daha keskinden cerikliye gecilen koylerden bu arkadas da bende
 

Benzer Konular


Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt