Amin Allah razi olsun cümlemizin inşallahMaşAllah bereketli olsun. Güzel duruyor mısırlar
Damlama ile ot ilacı, hangi marka oluyorEkim tarihi 27 haziran
2 ürün
mısır
Tohum kvs sempatiko
Dap.45kg
Üre mibzerle 40 kg
Damlamayla her suda 4.kg
Ot ilacı kulanıldı.Ekli dosyayı görüntüle 51525Ekli dosyayı görüntüle 51526Ekli dosyayı görüntüle 51527Ekli dosyayı görüntüle 51528Ekli dosyayı görüntüle 51529Ekli dosyayı görüntüle 51530
Hektaşin kulandıkDamlama ile ot ilacı, hangi marka oluyor
Verim hedefim 1250 kg tabi ilk defa mısır ektim buğdaybyeri 40 kg üre verdim 2 su yağmurlama verdim 2 suda damlamayla dönüme 5 kg verdim ilaç olarakta hektaşınkini kulandık holderle.atımEn erkenci mısırlardan birisi sempatico, denemeden memnun olursunuz umarım. Verim hedefiniz tahmini nedir?
Damlama dan her suda 4 kg ne verdiniz, ayrıca ot ilacını damlamadan mi verdiniz?
Emre kardeşim tam potas ne zaman veriliyor tek tük püsküler çıkıyorMasallah abi
Püskül döneminde potasyum kullan
Emre kardeşim tam potas ne zaman veriliyor tek tük püsküler çıkıyor
Sağ ol Teşekür ederimBir kismini Püskül cikarken ver abi digerinide püskülü cikardiktan sonra ver. Dekara 4 kili potasyum vereceksen 2 ser kg şeklinde 2 suda kullan
Sencer Solakoğlu, mısır bitkisi kullandığı potasyumun sadece %20 sini dane dolum döneminde kullanıyor, geri kalanını sap için kullanıyor, sapa biriktirdiğini daneye aktarıyor, bu sebeple büyüme döneminde de potasyum verilmeli diyor.Bir kismini Püskül cikarken ver abi digerinide püskülü cikardiktan sonra ver. Dekara 4 kili potasyum vereceksen 2 ser kg şeklinde 2 suda kullan
Ph yüksek tarlalarda potasyum sülfat daha faydalı denebilir, dönem açısından fark yokmuş, ikisi de hemen etkiliymis.Potasyum nıtratla potasyum sulfatın farkı ne yardımcı olurmusunuz her ıkısnınde uygulama zamanı tam ne zamandır
Ekim tarihi 27 haziran
2 ürün
mısır
Tohum kvs sempatiko
Dap.45kg
Üre mibzerle 40 kg
Damlamayla her suda 4.kg
Ot ilacı kulanıldı.Ekli dosyayı görüntüle 51525Ekli dosyayı görüntüle 51526Ekli dosyayı görüntüle 51527Ekli dosyayı görüntüle 51528Ekli dosyayı görüntüle 51529Ekli dosyayı görüntüle 51530