Tesekkur ederim Gokhan abi. Allah razı olsun.Maşallah alicim allahım esirgesin
Tesekkur ederim Gokhan abi. Allah razı olsun.Maşallah alicim allahım esirgesin
Tesekkur ederimanız yakmasaydınız daha iyiydi elinize sağlık
Teşekkürlergüzel paylaşım.
Tesekkurler alihan abiGuzel resimler ali ekip iyi
u demiri takıyoruz bu yaklasik 50 60 kilo kadar. O yuzden fazla bir bozma olmuyor. Boşlukları dolduruyor ve toprağı sıkıstiriyor398 in çektiği mibzer olan resim var, mibzerin ardında odun gibi bir şey var o toprağı toplayarak gidiyor ekilmiş buğdayı bozmaz mı
TeşekkürlerGÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER.
Rampada felan bayılma yapıyomu ? 70-56 ya göre rampacılığı nasıl bu senin 5410 çok hoşuma gidiyor.Şimdiye kadar bu serilerde arıza felan olduğunu da duymadım.intercooler taktırdın mı sen benim bildiğim 10 ve 20 de yok
Intercooler taktirdik. 7056 ile kıyaslanacak bir traktor değil. Rampayla pek isimiz olmaz konyada oldugumuz için. 2 7056 olsa bunun yaptıgi isi yapamaz diyim sizeRampada felan bayılma yapıyomu ? 70-56 ya göre rampacılığı nasıl bu senin 5410 çok hoşuma gidiyor.Şimdiye kadar bu serilerde arıza felan olduğunu da duymadım.
TesekkurlerGüzel Paylaşım Maşallah her zaman ki haşin bakışlı MF. Ayrıca biz merdaneyi mibzerin arkasına bağlarız. Kardeşleşme iyi olsun diye.
Sagolun tesekkur ederimAnladım kardeşim tmm o zaman eyvallah sağolasın bereketli olsun..