Selamünaleyküm. Arkadaşlar genççiftçi projesiyle ilgili detaylı şekilde bilgi sahibi olan veya başvuru yapan var mı? Varsa bilgi verirlerse sevinirim.
Hangi konuda bilgi istiyorsun ben başvurdum. Genel bilgileri zaten internetten bulabiliyorsunSelamünaleyküm. Arkadaşlar genççiftçi projesiyle ilgili detaylı şekilde bilgi sahibi olan veya başvuru yapan var mı? Varsa bilgi verirlerse sevinirim.
Hangi konuda bilgi istiyorsun ben başvurdum. Genel bilgileri zaten internetten bulabiliyorsun
Aynen hocam doğrudur. Bu yıl şartlar daha zorVergi borcu olmayacakmış galiba doğru mudur?
Bütün süreci burda anlatamam projede önüne gelebilecek tüm detaylar yazılı. Beni detaylar değil bürokrasi yordu. Yaşadığım yerde ilçe tarımA derdimi anlatamıyorum. En büyük sorunum buydu meselabütün süreç mesela... bilgi ile deneyim çok farklı. deneyimlerini anlatırsan çok iyi olur.
Vergi borcu değil vergi mükellefi olmayacakVergi borcu olmayacakmış galiba doğru mudur?
Artı gss 60 c bendine uygun olacak. yeşil kartlı olan kimse zaten vergi mükellefi olmazVergi borcu değil vergi mükellefi olmayacak
Bütün süreci burda anlatamam projede önüne gelebilecek tüm detaylar yazılı. Beni detaylar değil bürokrasi yordu. Yaşadığım yerde ilçe tarımA derdimi anlatamıyorum. En büyük sorunum buydu mesela
Yani ne demek istediğinizi tam anlamadım biraz açar mısınızArtı gss 60 c bendine uygun olacak. yeşil kartlı olan kimse zaten vergi mükellefi olmaz
Vergi borcu değil vergi mükellefi olmayacak
Gerçek veya basit usulde vergi ödemiyor olmakYani ne demek istediğinizi tam anlamadım biraz açar mısınız
Hiç bir vergi odemiycem yani öyle mı?Gerçek veya basit usulde vergi ödemiyor olmak
Gelir beyan ediyorsanız haliyle gerçek veya basit usulde vergi mükellefi oluyorsunuz bunlar olmayacakHiç bir vergi odemiycem yani öyle mı?
Teşekkür ederim anladımGelir beyan ediyorsanız haliyle gerçek veya basit usulde vergi mükellefi oluyorsunuz bunlar olmayacak
Hangi konuda bilgi istiyorsun ben başvurdum. Genel bilgileri zaten internetten bulabiliyorsun
Herşeyi sen yapacaksın devletin belirlediği kriterlere göre. Sonra yaptığın masrafın kdv hariç kısmını alacaksın.Proje onaylanırsa ilk masraflarıbiz mi yapacağız? Ödemeler nasıl olacak?
Hyavancılık için ahır yapımı vardı, bunun için evimin bahçesinde bi yeri gösterebiliyor muyum yoksa köy dışında mı bi yer olması gerekli? Şimdilik bunlar var merak ettiğim.