Bu sene ilk defa danelik mısır ektim. Tohum olarak ta dekalb 5741 seçtim. Siz değerli çiftçilerimiz hangi çeşitleri ektiniz?
Taban gübresi ne attınız?Konya torbası 410 tl. Bir torbayı biz 5 dekar yer ekiyoruz. Yani dekara 10000 tane olacak şekilde.
Analize göre 30 kg dapla ektik.Taban gübresi ne attınız?
5364 bir tık iyi gelebilir.
İlk kez ekiyorum. Çok tavsiye ettiler hayırlısı bakalım5364 bir tık iyi gelebilir.
Yeni çeşit zaten 5783 ün yerine geldi bildiğim kadarıyla.İlk kez ekiyorum. Çok tavsiye ettiler hayırlısı bakalım
Evet öyleymiş. 1000 çiftçi 1000 bereket proğramı kapsamında danışmanlara bıraktık olayı. Bakalım nasıl bi yıl olacak.Yeni çeşit zaten 5783 ün yerine geldi bildiğim kadarıyla.
Tecrübeli arkadaşlar bakacaksa 2 ton rahat gelir inşallah.Evet öyleymiş. 1000 çiftçi 1000 bereket proğramı kapsamında danışmanlara bıraktık olayı. Bakalım nasıl bi yıl olacak.
Gübreleme ona göre olacak dediler. Allah yedireceğini versin inşallah herkese.Tecrübeli arkadaşlar bakacaksa 2 ton rahat gelir inşallah.
Analiz raporu varsa bakabilirmiyim.Gübreleme ona göre olacak dediler. Allah yedireceğini versin inşallah herkese.
Diğer tarlanınki elimde değil 5364 ekeceğim arazinin buAnaliz raporuEkli dosyayı görüntüle 37528
Ölçümü tarla başında bi cihazla yaptılar. Sonra verici dikeceklerini söylediler. Bu analize göre ara çapada 30 kg as- 40 kg da üre kullanmamı söylediler. İlk damlada ise da 2 lt hümik asit vermemi söylediler.Çok detaya bakmamışlar ama hiç yoktan iyidir.Ph çok güzel gelmiş.Kolay kolay besin noksanlığı yaşamazsınız bu toprakta tabi doğru ölçümler yapıldıysa