Arkadaşlar merhaba
2 yerden fiyat aldım 16 lira kilo bölgenizde fiyatlar ne durumda 500 600 kg ip ihtiyaçım var
2 yerden fiyat aldım 16 lira kilo bölgenizde fiyatlar ne durumda 500 600 kg ip ihtiyaçım var
Trakyada da fiyatlar aynı, ama yeni sezon iplerin bayilere sevkiyatı daha tam yapılmadı, kesin olmasada fiyatlar bu aralarda olacak sanırım.Arkadaşlar merhaba
Bugün sordum. Arılı ip kg 14.75 tl. Sezon basinda da bu fiyattan 1ton almistim.
nerede bu fiyat almak isteriz eger ellerinde mevcutsa 1 ton da biz
Afyon/ihsaniye pancar kooperatifinde. 2019 dan kalan ipler.sezon başında 14.75 den almistik. Bugun yine kendimize aldik 14.75 den.alirken saymadim ama tahmini 1 ton kadar daha var ellerinde.
kardes bi sorabilirmisin hala var mı die
15.75 den 500 kg arıli aldımTrak ip peşin 13tl harman vade 14tl
Soylu peşin 16tl harman vade 17tl
15.75 den 500 kg arıli aldım
Ekli dosyayı görüntüle 44498
Sagol abiHayirli olsun
Fili nerden aldınız hocam bana 13 lira dediler bende yaklaşık 5 yıldır fil kullanıyorum gayet güzel ipFil İp 115 TL kutusu 11.5 TL kilosu ... arılı ayarında geçen sene 1 ton aldık bu sene de fil den devam hile hurda hata yok eskiden arılı kullanıyordum artık fil e geçtik ...
Fili nerden aldınız hocam bana 13 lira dediler bende yaklaşık 5 yıldır fil kullanıyorum gayet güzel ip
Filipi aradım toplu alacağım tarım market için dedim 13 tl dediler kilosuna siz nasıl aldınız bu fiyatıFil İp 115 TL kutusu 11.5 TL kilosu ... arılı ayarında geçen sene 1 ton aldık bu sene de fil den devam hile hurda hata yok eskiden arılı kullanıyordum artık fil e geçtik ...