2020 de nohut fiyaskosu

alaca ticaret borsasinda 4.400 u gecti hocam su an bekletmek daha mantikli

Tüccarda benim ürünüme emsal olabilecek bir ürün yoktu. Eletip bir süreliğine depoya kaldırayım olmazsa.Zaten 3 4 gün elim değmez işten güçten. Bakalım piyasa ne gösterecek. Tüccar düşecek ayağı yapıyor. Daha nereye kadar düşecekse artık.

Nohut fiyatları tırmanışa geçti burada. 9 u 45 8 i 88 gelen nohutuma 3.650 teklif edildi. Sizce bir süre beklemeli miyim yoksa satayım mı?
Muzaffer hocam değleri güzel nohutuyun . İhtiyacın yoksa biraz daha beklet yada kafandaki fiyatı bulunca sat döviz veya altına yatır . Döviz vede altın bu şekilde olduğu sürece kısa vadede bu tür ürünlere kolay kolay tüççar vs para bağlamaz . Benim düşüncem bu yönde yinede siz daha iyi bilirsinizde .

Eskiden 100 dekar erkerdik makine de daha yoktu o zaman 20 işçi götürür 5 gün yolardık nohudu pek para kazandırmazdı hastalıkta çok olurdu artık ekmiyoruz ekene Allah sabır versin

Muzaffer hocam değleri güzel nohutuyun . İhtiyacın yoksa biraz daha beklet yada kafandaki fiyatı bulunca sat döviz veya altına yatır . Döviz vede altın bu şekilde olduğu sürece kısa vadede bu tür ürünlere kolay kolay tüççar vs para bağlamaz . Benim düşüncem bu yönde yinede siz daha iyi bilirsinizde .

Abi 16 tonunu elettim mis gibi oldu %5 fire verdi kırık ve toz toprak olarak. Şimdi tam ekmeye ve yemeye hazır oldu Allah izin verirse. Harmanda kalana da 5 gün duracağım en yüksek verene satacağım sanırım. Sonucu yazarım ama tahminen 4 e yakına gidecek bence