Nohut fiyatları tırmanışa geçti burada. 9 u 45 8 i 88 gelen nohutuma 3.650 teklif edildi. Sizce bir süre beklemeli miyim yoksa satayım mı?
alaca ticaret borsasinda 4.400 u gecti hocam su an bekletmek daha mantikli
Borç yoksa en azından harman sonunu beklemeli.Tüccarda benim ürünüme emsal olabilecek bir ürün yoktu. Eletip bir süreliğine depoya kaldırayım olmazsa.Zaten 3 4 gün elim değmez işten güçten. Bakalım piyasa ne gösterecek. Tüccar düşecek ayağı yapıyor. Daha nereye kadar düşecekse artık.
Muzaffer hocam değleri güzel nohutuyun . İhtiyacın yoksa biraz daha beklet yada kafandaki fiyatı bulunca sat döviz veya altına yatır . Döviz vede altın bu şekilde olduğu sürece kısa vadede bu tür ürünlere kolay kolay tüççar vs para bağlamaz . Benim düşüncem bu yönde yinede siz daha iyi bilirsinizde .Nohut fiyatları tırmanışa geçti burada. 9 u 45 8 i 88 gelen nohutuma 3.650 teklif edildi. Sizce bir süre beklemeli miyim yoksa satayım mı?
Muzaffer hocam değleri güzel nohutuyun . İhtiyacın yoksa biraz daha beklet yada kafandaki fiyatı bulunca sat döviz veya altına yatır . Döviz vede altın bu şekilde olduğu sürece kısa vadede bu tür ürünlere kolay kolay tüççar vs para bağlamaz . Benim düşüncem bu yönde yinede siz daha iyi bilirsinizde .