verdikleri destek anca 3 4 depo mazot doldurur artik hicbir esprisi yok , destek yerine herkese çks ve ektiği urune göre belirli miktarda vergisiz mazot verseler cok daha iyi olacak 18 tl den kim tarla surecek kim uretim yapicak traktörü garajdan çıkartmaya korkuyoruzEşref şekerli yazmış martın 2. Haftası diyor bu sene suyu çıktı genellikle bu zamanlar yatardı. Destek keşke hiç vermeseler ürün pahalı olsa bundan ıyı olur çünkü evrakla uğraşmak ve dosya tutmak başa bela oldu
maalesef öyle gecen sene bu zaman 500 tl ye dolan depo şuan 1500 e doluyor nerdeysebugün 250 liralık mazot aldım ibre dipte hiç oynamadı..
Parti kur da sana oy verelimKuraklik destegi verdi ya buradan cikartmis acisini satilan malin yarisina bile fark vermemis yaziklar olsun
Bu adamlara oy veren ciftcinin aklindan suphe ederim baska aciklamasi yok!
Sen devam et bu kafayla zengin olursun belkiParti kur da sana oy verelim
Benim bildiğim tarım ilçe müdürlükleri o bölgedeki ortalama ürün verimlerini hesaplayıp dekardan atıyorum kuruya buğday 300kilo verir diyo ve senin 100dekar yerinden 30ton mahsülün var diye hesaplayıp 31ton alırsan fazla 1tonun parasını vermiyor destekte. Biz tarım ilçe müdürlüğünden her sene ektiğimiz dekara göre ne kadar ürün satış faturası verebiliriz öğrenip eğer fazlaysa başkası üzerine satış yapıp desteği alıyoruzBizim ilçe tarım il müdürlüğü "fatura müstahsil icmali" diye bir liste yayınlamış. Satılan miktarla, desteğe tabi miktarı arasında yarı yarıya fark var.
Bir de desteğe tabi miktarı nasıl hesaplamışlar anlayamadım...
Ekli dosyayı görüntüle 68109