Helal olsun . Çok başarılı bir iş. Çok tebrik ederim. Inanamadim yaptim diye mesajı ilk görünce ama resimleri görünce mutlu oldum
Sagolun tesekkur ederim istedikten sonra oluyoHelal olsun . Çok başarılı bir iş. Çok tebrik ederim. Inanamadim yaptim diye mesajı ilk görünce ama resimleri görünce mutlu oldum![]()
MaşaallahSagolun tesekkur ederim istedikten sonra oluyo![]()
Massey ferguson 240s kabin yapmak iatiyorum yapabilirmiyim
Helal olsun gercekten on numara olmus bisey merak ettim ne Tür cam kullandınız ve camı nasıl monte ettiniz demirlere
Tesekkur ederim hocam öne cift kat lamineli 4+4 mm cam kullandim kapilar oval ve kavisli oldugu icin 5 mm fleksiglas kullandim 3.10 mm lamadan pervazlari yaptim. Titresimi önlemek icin pervazlara silikon sikip icerden akilli vidayla sıktim daha sonra zimparayla vidalarin uvlarini lamalarla sifir oluncaya kadar yedirdim boyandiktan sonra belli bile olmadilarHelal olsun gercekten on numara olmus bisey merak ettim ne Tür cam kullandınız ve camı nasıl monte ettiniz demirlere
Yapmışsın bile maşallah.Birde ben profosyenel bisey yapmak istiyorum kabini yapip takozlu bi sekikde traktorun govdeye oturtmak istiyorum
Abi bisey daha soracaktım camurluk uzerine oturan profillere eğimi nasıl verdiniz özel bir aleti varmiTesekkur ederim hocam öne cift kat lamineli 4+4 mm cam kullandim kapilar oval ve kavisli oldugu icin 5 mm fleksiglas kullandim 3.10 mm lamadan pervazlari yaptim. Titresimi önlemek icin pervazlara silikon sikip icerden akilli vidayla sıktim daha sonra zimparayla vidalarin uvlarini lamalarla sifir oluncaya kadar yedirdim boyandiktan sonra belli bile olmadilar
Aslinda daha düzgün egebilmek icin aleti var ama ben traktorün agirliklarina takarak egdimAbi bisey daha soracaktım camurluk uzerine oturan profillere eğimi nasıl verdiniz özel bir aleti varmi