26 askerimiz şehit oldu

Ynt: 26 askerimiz şehit oldu

ezan oldum dinmedim

bayrak oldum inmedim

sehit oldum ölmedim

adim müslüman soyadim türk benim...!!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ........

bu PKK denenen şertefsizler hortlayalıberi kaç hükümet geldi geçt,i hiç birşey
değişmedi. Bu T.C. bukadar hacizmi? kim yönetiyor bu a.....k. Türkiye sini......

her şehit için içerideki köpeklerden kura çekip 100 tanesini idam etsinler .
benden alınan vergi, ötv ve kdv gibi vergilerle bu köpeklerin bakılmasını istemiyorum.

başımızdakiler hep aynı masalları anlatıyor. gün dik durma günüymüş. öcümüz misli misline alınacakmış. 24 kardeşimiz gitmiş. insan nasıl dik durur. yerine bir edersin orayı, taş taş üstünde bırakmazsın. ben o zaman dik dururum.

mete26 link=topic=47554.msg458175#msg458175 date=1319092200' Alıntı:
başımızdakiler hep aynı masalları anlatıyor. gün dik durma günüymüş. öcümüz misli misline alınacakmış. 24 kardeşimiz gitmiş. insan nasıl dik durur. yerine bir edersin orayı, taş taş üstünde bırakmazsın. ben o zaman dik dururum.

taş taş üstünde degil o kurtarmaz baş üstünde baş kalmaması lazım

biz çabuk unutan bir milletiz.akşam bir çogumuz hiç bir şey yok muş gibi yattık oturduk ya ateş düşen evler ne yaptı.balkona bayrak astık.artık millyetçilik yok oldu bizde.aslında suç oldu millyetçilik.terör ve yandaşları yakıp yıkarken öldürürken isyan ederken polisi askeri şehit ederken demokrasiden vazgeçmeyecegiz.bize hep bunu yutturuyorlar.ya ölenler ya yananlar şehitlerimiz.bir evin bir agaçları, bir evlet nasıl yetişiyor ne hallerle büyütülüyor kim vercek bunun hesabını. hani biz bir millettik hani bir dik.beraberdik.son 6 ayda verdiğimiz şehit sayısı kaç oldu.sönen ocak kaç oldu.artık bir olalım bir ses olalım.unutmayalım bu kez şehitleri........

Bu kadar hareket hiç mi görülmez hiç mi ihbar telefonu gelmez ? Çok yazık. Bölge insanı ile devlet oturup konuşmalı ve pkk ile devletine bağlı insanlar birbirinden ayrı tutulmalıdır. Sonra da profesyonel bir ekip bu itleri temizlemeli kaç kişilik olacağını onlar belirlesin. Paşalar ne iş yapar? Bu işe hepsi birden bakmalı. Yok bu terör birilerinin işine geliyor unutulur deniyorsa bilelim, ona göre tedbirimizi alalım.

Allah rahmet eylesin...Başımız sağolsun...
Biz bugün burda rahat uyuyorsak mehmetciklerimiz sayesindedir...
Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun...

iki gündür moralim bozuk içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.çok içerledim ve çok zoruma gidiyor.çok bıraktık birliğimiz dirliğimizi millet olarak.artık tekses tek yürek olalım.şuan 4 asker yine yaralandı tuncelide mayından.nedir bu şefefsizlerden çektğimiz.

Şehit evinin elektriği borçtan kesikmiş
PKK ' nın Çukurca saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas ' ın, annesi ve biri engelli 3 kardeşinin yaşadığı evin elektriğinin, borç yüzünden kesik olduğu ortaya çıktı. Şehit haberinin gelmesi üzerine eve gelen bir ekip elektriği açtı.

YOKLUK İÇİNDE YETİŞTİRİP ASKARE GÖNDERİYORUZ.......YA BİRİLERİ ......YA .......YAN GELİP YATANLAR.....YA ÇATIŞMADAN HABERİ OLMAYANLAR...BOŞ VER ÖLEN GARİBAN NASIL OLSA.....

Bugün gömülürler yarın unutulurlar,böyle gelmiş böyle gidiyor işte.En azından biz duyarsız kalmayalım,evlerimize avlularımıza birer bayrak asalım 29 ekim ' e kadar indirmeyelim o bayrağı görmeye tahammülü olmayan hainlere inat !!

köylü link=topic=47554.msg458203#msg458203 date=1319104160' Alıntı:
Şehit evinin elektriği borçtan kesikmiş
PKK ' nın Çukurca saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas ' ın, annesi ve biri engelli 3 kardeşinin yaşadığı evin elektriğinin, borç yüzünden kesik olduğu ortaya çıktı. Şehit haberinin gelmesi üzerine eve gelen bir ekip elektriği açtı.

YOKLUK İÇİNDE YETİŞTİRİP ASKARE GÖNDERİYORUZ.......YA BİRİLERİ ......YA .......YAN GELİP YATANLAR.....YA ÇATIŞMADAN HABERİ OLMAYANLAR...BOŞ VER ÖLEN GARİBAN NASIL OLSA.....

Ne yazıkki hep böyle oluyor, o dağlarda milletvekillerinin çocuklarına veya aynı şekilde zenginlerin çocuklarına rastlayamassınız... Ne kadar gariban varsa o tür tehlikeli bölgelerde... adaletmi bu?? Elektrik idareleri gidipte hainlerin kaçak kullandığı elektrikle ilgilenmezler, onlardaki zihniyet kümesteki kazı yolmak... Az önce, ilçe merkezli olarak köylerimizde şehitlerimiz için sela verildi.

Rusya 2 askerı ıcın 2000 insanı katlettı gürcistanda ...2 tane askerı ıcın basra cezaevını tanklarla yıkan İngıltere bunları yapıyorsa 30,000 sehıdımız ıcın bız bır sey yapamıyorsak sozum yok artık..!